tisdag 18 november 2008

Det blev pizza idag igen...

Kyrkby Pizza & Restaurang på Kyrkbytorget ute på Hisingen skulle besökas denna dag. Reportage skulle skrivas, bild skulle tagas. Sagt och gjort jag åkte dit.
Träffade Mustafa, turk som vet hur man driver en restaurang och hur man bakar en pizza. Förvisso så var det unge Sami som eldade i ugnen och grejade min "Bräcke Special" som pizzan heter. Namnet, Bräcke Special har den fått därför att det var flera damer som åt lunch hos Mustafa och de hade den här pizzan som favorit. Fårost, persilja, chamopinjoner, färsk tomat och piri-piri. Den blev en fullträff. Helt perfekt och nu har jag ätit pizzor på tre av stadens alla pizzerior och Mustafa på Kyrkbytorget finns med på min topp 3-lista den saken är helt klar. När året är slut skall jag redovista hela 10-i topplistan på Göteborgs pizzor, jag lovar.

"Prinsessan" och kvinnan är på föräldramöte (jag tar "Skogarnas Konung", han har tre unga. snygga fröknar givetvis). Annars har det varit en stressig dag idag. Har farit som en herrmelin mellar stadsdelarna. Nu skiter jag i världen och skulle det bli krig så är jag inte hemma. Tar mig en wirrepinne då helgen varit lika torr som Sinai.
pappa B

1 kommentar:

Peace in mind sa...

En riktig tjejpizza, således...hittade hit via Gubben, och kommer gärna igen...