måndag 19 januari 2009

De här skall vi passa oss för....


Järven, renarnas största fiende och ett rött skynke för alla landets samer. Den här lilla djävulen dödar inte renen enbart för att få mat. Nej han dödar så många han kan i en flock bara för dödandet skull. Turligt nog finns han bara i våra fjälltrakter men oturligt nog så det även där som samernas renar finns. Järven är inte större än en cockerspaniel men en våldsam marodör.

Mest lik de svenska politikerna är strutsen. Alltid nyfiken och vill blanda sig i allt som händer och sker. Men när det blir fråga om beslut och eventuella schismer, då stoppar man lättast huvudet i sanden och tror att man blivit osýnlig. Nu är det så att de flesta svenska politiker syns ändå för deras bakpartier har under årens lopp, sittandes på en massa olika stolar blivit anmärkningsvärt kraftigt utvecklade.

Sex barn från 1,5 till 12 år bor med sin mamma i ett rum på 20 kvm. I Göteborg, år 2009. Samtliga är svenska medborgare och mamman har arbetat sen hon kom hit. Nu orkar hon inte längre efter att ha flyttat 6 gånger under ett år. Myndigheterna borde skämmas och jag skickar via rymden en rejäl pungspark till hela det sociala systemet här i Göteborg, oavsett om man har kulpåse eller ej. Detta är ruttet!
Vi höres snart igen
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du skriver att järven är "ett rött skynke för alla landets samer". Tala om förutfattade mening om samer. Jag undrar vad alla havssamer (Sjösamer)som fiskar torsk tycker om ditt påstående. Ditt påstående är att likna att alla svenskar hatar vegetarisk mat därför att några få gör det. Undrar vad samiska djurskyddsförbundet tycker om ditt påstående. Är det inte sådana som du som sprider rasism och främlingsförtryck genom okunskap?

Anonym sa...

HA, ha nu sket du allt i det blå skåpet. Feg är du också, som inte vågar sätta ut ditt namn.
pappa B

Anonym sa...

Ja, visst är det intressant med de "anonyma" tyckarna.. stå för din åsikt eller håll käft är min paroll!! ;o)

Hoppas det är ok att jag länkar hit på min blogg!