..det kan man utan tvekan påstå, då man käkar lunch på Bee nere vid Saluhallen. Det gjorde jag idag, syndade lite med stekt potatis och en pilsner, men något gott skall man väl unna sig då högsta chefen betalar. Detta är dessutom väldigt intressant att visa min vän greven, som alltid förfasar sig över mina matbilder och svammlande om vad jag stoppar i mig. Nu får gubbstrutten vatten på sin kvarn igen och snart kommer det väl en rykande harrang från godset i Hälsingland.
En riktig dansk hackeböf, med kapris, rödbetor, rå äggula och smörstekt potatis sitter som en fläskläpp på en Porjusbo av rang. Eller hur von Axelklaff?
Skall se vad jag kan åstadkomma längre fram under dagen, något skall jag väl kunna plita ner.
pappa B
pappa B
tisdag 4 maj 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Greven kan vara lite känslig ibland, häromdagen när jag själv fick audiens att tala med honom skulle han äta räkcoctail till förrätt och Rödspätta i vitvinssås till varmrätt. Det var annat när Lapp-Anders drack två mellanöl och en korvbit på bänken utanför Lasse Jakob. Häls Järnberg
Ingen dålig middag det där...
Men jag avstår den råa äggulan tror jag.
Pilsnern går ner utan problem. Kall och god.
Nä visst ja, kaffe var det.
Klems igen.
Skååål Synnöve!
Järnberg jag vet att har käkar rödspätta fast han brukar säga att han äter sjötunga den räven. Men...vi har koll på gubbstrutten du och jag. En fördel att vara dräng ibland eller hur? Sköt om dig min vän
Skååål Synnöve!
Järnberg jag vet att har käkar rödspätta fast han brukar säga att han äter sjötunga den räven. Men...vi har koll på gubbstrutten du och jag. En fördel att vara dräng ibland eller hur? Sköt om dig min vän
Skicka en kommentar