lördag 11 februari 2012

Jensens Böfhus Take Away...njaaa, bättre kan ni!

Vi testade den i reklamen så populära Take Away menyn och beställde två varianter grillade revben/grillat kycklingbröst med tillbehör. Visst, deras revben är helt fantastiska den saken är klar. Att pommisen blir mjuk och seg ter sig ganska naturligt när den skall ligga i en påse från stan upp till Angered. Inget att gnälla över. Men..den bakade potatisen var inte frack, blöt och kycklingen var bränd och så hårt grillat att skinnet som höll ihop det torra köttet var som huden på en noshörning.
OK, vi kommer säkert att ge det en chans till, det kan ju vara trycket just nu som gjort att det annars så förträffliga köket missat den här gången. Vi, hela familjen äter där ganska ofta när vi åker ner till stan och både maten och framför allt personalen är jättebra. Den här gången blev det dock en miss och det går inte att maila eller att få kontakt med restaurangen mer än via brev till kontoret i Danmark. Svagt, tycker jag!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm bara Potatisen, Riset och Pastan min Bäste kusin vitamin.
Tänk på Vikten och utsikten...
då menar jag neråt Hi..Hi..
Har gått ner 15 kg sen jag kom till min Prinsessa. Den lilla kulan jag har haft tidigare ser jag knappt
Vi äter strikt LCHF kost och rör bara lite på oss... men alla kropps rörelser är ju bra. Fast vissa vill ju påstå att kvinnorörelsen är bäst ha..ha..
Men med lite promenader så tappar vi kilon där vi går.
Ha det bra och kör på med LCHF-kosten.

Hälsningar från Småland.

pappa B sa...

Absolut kusin B jag har inte skippat potatisen helt men till 90% och så kan det slinga ner en mycket liten portion råris och en ännu mindre portion fullkornsmakaroner, men inte mer än 2 gånger i månaden. Jag har fått en massa bucklor på kroppen så vikten rör sig inte lika snabbt neråt men utsikten neråt kroppen har förbättras rejält och måttbandet har blivit min bästa vän.
Kul att du finns, hälsa den lilla varelse som förvridit din skalle åt rätt håll. Var snäll med henne, den lilla dalkullan :o)