tisdag 24 juni 2008

Dags att besöka sänghalmen

Så har en ny dag rullat förbi. Inte alls lik andra måndagar i livet. Men den har inte haft med sig så många överraskningar utan passerat ganska smärtfritt. Äldsta och barnbarnet tog 4:an ner till Universeum. Barnbarnet tyckte inte att det var så märkvärdigt medan äldsta gillade det skarpt. Sedan promenerade de iväg till Botaniska, men där hae man stängt!
Pappa B har blivit "gajmare", har kastat mig huvudstupa in i Runegames fasansfulla spelvärld. Jag hackar guld, fiskar med både nät (rökor) och spö (sardiner), hugger träd och slår ihjäl olika slibbiga typer och får bonus. Rusar febrilt för att hitta banken så jag kan sätta in allt vad jag tjänat ihop, medan trollpackor och andra skitstövlar försöker ta livet av mig. Har nu kramp i lillfingret och mitten av handflatan.
Vi synes under morgondagen, jag lovar. Kul att en av mina tidigare läsare hittat mig, skall försöka hitta på något så att resten också dyker upp. Inga bilder i afton, got natt.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag finns ju här också, troget varje dag (+ min dotter + mina systrar och många fler) från början ville alla förstås se texten och bilden om "en viss person", men nu beundrar de (+jag) dina bilder, visar dem för nära och kära och så skryter jag att honom känner jag... så väntar jag på att hon "Punahilkka" från Luleå skulle höra av sig, förstår att folk har annat i huvudet nu när det är semestertider... blev i alla fall jätteglad när jag såg att du tagit upp "En tur med Cadillac" som en av dina favvo-böcker för närvarande./Raili

Pappa B sa...

"De breda axlarna på morfar Uno" sitter som en fläskläpp. Jag hoppas att de aviga får en rejäl snyting när de läser min artikel om dig i nästa nummer. Känns fint att ha en liten vass beundrarskara där nere i Majorna *s*
Luledamen hör nog av sig, hon är mitt uppe i att flytta in till satan fick jag reda på.