lördag 10 januari 2009


Jag undrar om Guilotten kan dansa? Skrattade gott åt den stelbente "Starke mannen" Samuelsson, som förmodligen kan slänga iväg sin dam ut bland publiken, om hon trampade honom på tårna. Skall bli roligt att se hur detta slutar.
Idag läste jag (i Gubbkalsingen) att det anrika RR (Rolls Royce) ökar sin försäljning med 20% . Detta är en ökning för femte året i rad. Kanske de amerikanska gurumännen/kvinnorna skulle kontakta engelsmännen för att få lite tips om hur man överlever i bilbranschen.
Helena Johnsson klippte till och knep en bronspeng i skidskyttet och IK Sävehofs Patrik Fahlström (Falle) tillika Johanna Ahlms fästeman har fått biljett in i det svenska A-landslaget efter sin fina insats här om dagen. Grattis Falle, det är du verkligen värd!
Namnet på den snart färdigbyggda fotbollsarenan Nya Gamla Ullevi fortsätter även i år. Larvigt och slöseri med tid att älta detta vidare. I min mun kommer det alltid att vara Gamla Ullevi, punkt och slut. Tänk om fantasin vore så begränsad, då skulle ju en ombyggnad av t.ex Operna heta Nya Gamla Operan. Skit samma skulle det behövas en ombyggnad där så är det bättre att de bygger om det till ungdomens hus. Något sådant finns inte i Göteborg och de 100-tal potentater som tror att de tillhör gräddan av Göteborgs innevånare, kan sitta på gräsmattan i Slottsskogen och höra på flöjtdrillarna och fårtarmsgnidarna istället för i mjuka dyrbara fåtöljer nere vid hamnen. God morgon!
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att jag missar mycket roligt här i livet genom att inte titta på TV. man kanske skulle ta en liten kik på let's dance. men å andra sidan kändes den nästan som att mitt liv stannade upp när jag följde idol. Jag har svårt för att låsa mej i soffan och ser hellre sånt jag missat i svt-play.

ang warhammer, ska jag faktiskt ta en titt på vinden och se vad jag kan hitta där. alltid kul om nån har nytta av det.

Anonym sa...

Vad menar du? Ska Guillou vara med i Let´s Dance?

Är det möjlig?

Tar han med sig älgstudsaren då?

Anonym sa...

Ja vem vet, kanske jägaren Guillou skuttar med han också. Detta vore inte helt omöjligt för alla kändisar gör ju vad som helst för att få synas i rutan. Till och med visar hela härligheten.

Hoppas du hittar någonting på vinden Woopsivännen, det skulle bli glädjetjut här hemma.