söndag 11 januari 2009

Warhammer helg och nytt stjärnspektakel i TV på tisdag...


Skulle man mot all förmodan möta denna kvinna på krogen backade man nog ganska snabbt. Fyra bröst och en tunga som skulle nå ända ner till matstrupen och horn som med råge överglänser pappa B:s mer normala variant. Nej risken är minimal att detta möte skulle uppdagas. Den här kvinnan ingår i Chaos Deamons, en av Warhammerklanerna.
Nu skall de slocknade stjärnorna (ja med handen på hjärtat har en del av dem bara blinkat till vid något enstaka tillfälle medan en del har strålat klart) göra upp i TV om "Mästarnas mästare". Vilken jävla larvig titel!? TV har ju så många anställda som bara sitter och kliar sig i huvudet, dagarna igenom. Nog borde någon av dessa mjällupplösare kunnat komma på en bättre programtitel. "Mästarnas mästare" Det var Rembrandt, Bethoven och Einstein det..Inte fan kan väl Per Elofsson (om han orkar i mål) bli "Mästarnas mästare"? Möjligen "Sämsta ramlare" det låter bättre. Titeln som "Bästa sopare" kan curling "Pejja" gärna få ta hem. Måste i alla fall titta för två fd. storfräsare som jag gillar, min bh-modell Erica Johansson och så "Thomas "Säcken" Wassberg, still going strong kan jag förmoda.

Igår hälsade jag på lilla Linda på Sally Bazar. Lika glad, söt och med glimten i ögat valsade hon omkring i sin lilla sockerbod uppe på Redbergsplatsen. Jag lånade dessutom hennes P-plats (har lämnat tillbaka den) för jag var och gjorde ett reportage i närheten. Hade hoppats att få träffa några andra av mina bloggbesökare där, men icke sa Nicke.
I morgon börjar återupptagande av jakten mot mindre midjemått. Jag hoppas att supporterskaran är stor och att muntra tillrop finns att läsa när man totalt utpumpad slår sig ner vid tagentbordet för att vila huvud och kropp efter ansträngningen. Gång med stavar, ettapp 1, sedan blir det joggning i ettapp 2. Hantlar och spikmatta för att bygga och slappa ingår även det i ettapp 1. Ångrar redan det tagna beslutat att starta redan i morgon. Men...detta är ett måste annars måste en helt ny garderob införskaffas (jag menar givetvis innehållet i garderoben). Greven, Vilgot von Axelklaff kommer med all säkerhet att nedsända ett djävulskt träningsprogram till mig. Sånt kan han den gamle tennsoldaten.
Nu drar vi mot Wizard Games lokaler för färdigställandet av en Warhammer ruin. Hörs och syns.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses, ytterligare en omvälvande och gastkramande tv-tävling som jag missat.

Helena

Anonym sa...

Nej då damen, lugn i stormen. TV-sändningarna börjar inte förrän på tisdag den 13:e januari, om två dagar alltså.
pappa B