tisdag 28 februari 2012

Snart heter hela landet Akropolis...

Slutfejat på ruinerna, snart ser hela landet ut så här.
Behåll lugnet, och pengarna i landet, det säger de stora grabbarna i Grekland. samtidigt har de själva flyttat alla sina förmögenheter utomlands. Krisen  och närmandet till en total kollaps är inte långt borta. Tillfälliga lösningar radas upp, dag för dag medan Europas länder inte riktigt vet på vilket ben de skall stå. Skall vi eller skall vi inte låna mer pengar till grekerna. Situationen i Grekland börjar allt mer likna Saab och Trollhättan. Och skulle nu landet daska skinnhandskarna i marmorbordet ja då har vi omedelbart 30.000 ny arbetslösa invandrare i landet, garanterat. För det är bara vi som är världens samvete i sådana här situationer. De som ställt till det hela, ja de skiter fullständigt i resultatet av deras handlingar.
Enda chansen att överleva i lammätarlandet är nog att vinna på lotteri.
 Men även försäljaren av de statliga lyckolapparna verkar ha deppat ihop
Ja så det kan bli. Och för bara något år sedan byggdes det och fejades det för att genomföra de Olympiska spelen och visa upp sin infrastruktur inför hela världen. Flaggor och trumpeter och glada greker minglade med tillresta turister och idrottsmän, vinet flödade och det knäpptes febrilt på bozokorna. Livet lekte, men det hela var bara ett iscensatt spel för gallerian.
Men räddningen i nöden finns ju bara fyra och en halv timme bort. Sverige!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant Besse, i Finland och Danmark räknas de i hundratal och i Sverige i tiotusentals. Läser många krönikor av tex Sakine Madon i AB som säger fri invandring, såg i en artikel att i Kina behöver drygt sju miljoner barn omedelbar hjälp. Ponera att vi tog hit dem på Måndag, undra hur det skulle gå, då fick nog våra gamla inte ens ett halvt ägg på morgonen, troligtvis ingen smörgås heller. Järnberg

pappa B sa...

Nä och vara egna barn (det finns faktiskt flera svenska barn utan föräldrar, även om de är väl gömda och glömda av myndigheterna)hur tar vi hand om dem.?