söndag 12 maj 2024

Superaktiv vecka slutar med Europa Cup och tjo och tjim!

Den här veckan har går i hastigheter över det normala fest på fest. Sandin anlände, Thomas anlände, två juniorer dök upp i livet och sedan brassades det på av bara tusan. Malin var utan Jonas som var tvungen att åka uppt till jobbet i Sverige- Lite partybilder, lilla damen heter Emilie och hennes riddare är Oskar den I. Sedan är det damerna Malin, Carina och Lena som rengör sig i Thomas pool.
Sedan var det dags för gubben att dra på sig den Svenska matchtröjan för spel i den stora boulefesten Europa Cup. 6 gubbar och 4 damer representerade Sverige mot England, Spanien, Belgien, Frankrike och en mixat Europeiskt lag Det hela slutade med att vi hamnade på fjärde plats slog både England och Europa mixen. Lite sura miner och England bara drog iväg när sista matchen var klar. Dålig stil av dem och respektlöst framför allt mot arrangörerna Torrevieja stad/kommun och även mot oss andra lag. Skit samma, sportmanship vet dessa figurer ingenting om.
Nu laddar jag upp lite lätt inför min stora kärleks besök en vecka. Då blir det mys pys, god mat och stilla kvällar i lugn och ro. Tyvärr går veckan allt för fort och snart sittar jag ensam igen.

Inga kommentarer: