måndag 12 januari 2009

Värmen suger...

Här är bilden som gör att längtan till värmen växer ju gråare det blir här i Göteborg. Vyn över Cleopatra Beach i Alanya, Turkiet, väcker alla glada sommarminnen till liv igen. Nåväl...det kommer att bli Porjus (hemvändardagar då byn fyller 100 år i år) och Nordkap för vår del i sommar. Medelhavets vatten får vänta till 2010 på pappa B och hans vilda familj. Förvisso kommer gubben själv att närma sig salt och varmt vatten under året, må så vara.

Krisdrabbade Volvo personvagnar slår sig själva på bröstet och visar upp sig i egen monter nere på bilmässan i Detroit. Där visar man upp slagskeppet S60, som skall vända den sviktande trenden, en konceptbil som själv tvärnitar om det skulle dyka upp en människa framför bilen. Med andra ord får man vara på sin vakt så att inte kärringen flyger ut genom vindrutan när man närmar sig ett övergångställe?
Detta mina damer och herrar är snart det enda vi kan visa upp som en världsnyhet, världens största hyvel finns på Derome Trämuséum. Huruvida den blir en turistattraktion det återstår att se och att sätta den i serieproduktion nere i Torslanda tror jag inte på.
Nyheten (ryktet) om att Gullioan skulle framträda som joker tillsammans med frilansande journalisten Helena Viita i TVs Let´s Dance har skapar ringar på vattnet. Få se när TV sänder upp ett team till Luleå för en närmare granskning av nämnda frk Viita (tror hon fortfarande är ogift).
Nu sticker jag på redaktionsmöte. Vi synes förhoppningsvis under dagen.
pappa B

2 kommentarer:

Peace in mind sa...

Långt red.möte?

Anonym sa...

Go´morgon! Fin Alanya bild:) Där bilden är tagen där uppe prommenerar vi ofta, bor precis där i närheten fast har utsikt över stan och inte kleopatrabeachen. Vi är i Alanya nu, kom hit 4e jan efter att ha tillbringat nästan 3 mån i Sverige (gbg). Idag har vi stålande sol, något vi längtat efter. Februari här kan va en riktig "skit" väder månad med regn regn regn, åska åska åska vilket vi haft i 3v nu så solen har varit efterlängtad och dan kommer tillbringas på stranden (ev lekparken). Jag lägger in lite filmsnuttar från våra dagar ute som du kan visa dina flickor eller kanske inte. Då kommer dom tjöta hål i huvet på pappa tills han bokar en resa hit:) På tal om resor. Jag har en tävling på min blogg där man kan vinna ett resepresentkort på 1500:-. Va gärna med och tävla om det. Här är länken till tävlingen. http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.7600277
Önskar dig och de dina en underbar söndag!