Det här blev en riktig höjdare, lagom stektid i ugnen gjorde köttet saftigt och mört (ungarna åt under vördsam tystnad, bara små ummande hördes ibland) En skapligt god rödvinssås, smörstekta broccolibuketter, sparrispotatis och svartvinbäsrgelé (portvinsgelén var slut) och så mina tomater, fanns bara två kvar.
Och vad sörplade vi i oss till detta då. Jo jag korkade faktiskt upp en Ripasso en Valpolicella 2009, ett utsökt vin från den Italienska vingården. Satt perfekt till hjorten med sin långa eftersmak och smak av nötter och vilda blommor.
Nu tänker den här gubben slappa för i morgon är det nya friska tag med gubbagympa, och en massa äventyr av olika slag. Ha en fortsatt skön söndagskväll och pussa gumman lite, då blir hon så glad så glad...
pappa B
Och vad sörplade vi i oss till detta då. Jo jag korkade faktiskt upp en Ripasso en Valpolicella 2009, ett utsökt vin från den Italienska vingården. Satt perfekt till hjorten med sin långa eftersmak och smak av nötter och vilda blommor.
Nu tänker den här gubben slappa för i morgon är det nya friska tag med gubbagympa, och en massa äventyr av olika slag. Ha en fortsatt skön söndagskväll och pussa gumman lite, då blir hon så glad så glad...
pappa B
1 kommentar:
Ser himla gott ut Mmm.
Men vad gör dom gula sakerna som ser ut som råttor på tallriken.
Tog du bort dom så blev du smal och smidig i koppen som mig.
Inga Kolhydrater för mig int!
Kramar Kusin B.
Skicka en kommentar