torsdag 10 juli 2008

Stort och pampigt, men....romantiskt, Näää!


På det svenska programmet var det meningen att vi skulle sova över på det här changtila slottet. Slott Schorssow. En maffig anläggning med sina 120 ha stora slottsägor. Här träffade vi inte Greven själv, Alfred Rüssel, som just var i färd med att sälja sitt andra slott, mer om detta under morgondagen.
Som ni ser så intog den här mycket seriösa och hårt arbetande grupp endast hallon- och jordgubbsaft. Visserligen serverat av en kostymklädd kypare med diskhandduk över armen. Den lidelsefulla och mycket idoga Bohuslänningen hade just varit på en motionsrunda runt de 120 hektaren och kom precis lagom till hallonsaften. Dahlin hade fått en fästing på ögonlocket då han sin vana trogen alltid stoppade näsan i alla blomster vi passerade och ser aningen moloken ut. Unge Hr S-O G-son han verkar med spänning följa kyparens agerande.
Efter saftkalaset transpirerade vi alla och transporterades snabbt över till Hr Rüssels andra anläggning, Slott Teschow. Där skulle det tränas golf, detta med världens längste pro. Dessutom skulle vi tillbringa natten där.
pappa B
http://www.ruessel-hotels.de/

Inga kommentarer: