tisdag 1 juli 2008

Världseliten i Marstrand

Segling, att guppa runt bakom ett fladdrande lakan har aldrig varit pappa B:s melodi. Men det är vackert att beskåda och de som sitter i plastskrovet är duktiga, det kan man inte förneka. Idag skall "Skogarnas Konung" och jag försöka få en P-plats där uppe på Koön eller vad den nu heter där man tar färjan över till Marstrand. Skall fika och äta glass samtidigt som jag skall försöka fånga någon av storheterna på böljan den blå.
Under tiden klämmer jag in en bild på gtrabbarna nere i Gaza. Detta var bilverkstaden där man arbetade effektivt med både ståltråd, isoleringsband och plåt från Colaburkar. Riktiga reparatörer från den gamla goda tiden med andra ord.

Förhoppningsvis syns vi under sen eftermiddag med några seglarbilder från klipporna i Marstrand, eller så blir det vimmelbilder på celebra tittare, Experterna på land, med andra ord.
Appropå gubben med åsnorna så har han siktats utanför Borås. Blir förmodligen tvungen att vända för att hinna hem till sonens brölopp och se om gumman sköter trädgården.
pappa B

Inga kommentarer: