lördag 22 november 2008

Kalla och Hellner vassast i premiären!


Pappa B slänger av sig skinnkepsen och bugar djupt mot korkmattan. Två unga skidhopp kärde skiten av de etablerade storfräsarna uppe i Gällivare. Världscupen kunde inte få en bättre start. Först blåste Tärendö kometen Kalla rent i damloppet och sedan slog unge Marcus Hellner hela världeliten. Fjolårets världscuptvåa italienaren Cottner fick på skallen med en hel sekund.
Men...så har vi då de skidkunniga men allt för mesiga kommentatorerna i SVT. Till exempel så sitter man och säger i damloppet att man är lite besviken på en av svenskorna som hamnade på 42 plats. -Vi hade nog hoppats ppå en lite bättre placering, men det var duktigt ändå. Va fan! Det är inte duktigt att komma på 42 plats, slagen av koreanskor, japamnskor, och spanjorskor, tusan vet om det inte var en brasilianska före också. Nej Kalla och Haag skall ha godkänt Britta Nordgren var bra de första fem kilometrarna sen tog kraften och farten tvärslut (åt helvete, inte bra alls) men de snälla gossarna bakom glasrutan i kommetatorboxen de stryker sina lovikavantar över tjejernas huvuden och tycker att det är så bra så bra. Vi kanske skall vara glada om de överhuvudtaget kommer till start. -Vad roligt att du kommer idag, det är jättebra. Hellner och Olsson, grattis. Tjurskallen Fredriksson, du börjar mer och mer likna en teddybjörn. Sluta nu med skidåkningen och försök dig på något annat. Din karriär i de vita spåren är över, helt klart.
Nu skall vi åka ner på staden och förstöra pengar, "Skogarnas Konung" och jag. Det är grabbdag idag ser ni.
pappa B

2 kommentarer:

Peace in mind sa...

Bra rutet där, alla lagomprestationer är tröttsamt! Hoppas grabbdagen utföll till belåtenhet...vad det nu innebär...inget allt för frivolt antar jag.

Anonym sa...

Läget under kontroll....både far och son är återbördade till hemmet.
pappa B