fredag 28 november 2008

Krogpolisen slår till..

Den anrika restaurang Trädgår´n mitt i Göteborg har fått sitt alkohol tillstånd indraget. Detta efter det att det förekommit slagsmål och ovanligt mycket fylla i och omkring restaurangen under sommaren. Dessutom påstår myndigheterna att man släppt in medlemmr ur kriminella gäng i VIP-kön. Hur djävla dum får dessa förmyndamyndigheter vara. Tror dessa filttoffeldeckare att alla kriminella har ordet kriminell intatuerat i pannan? På krogen kanske de är de som sköter sig bäst och överförfriskade shotdrickande och gräsrökande kostymnissar från högre klass är de som plötsligt fått hår på pungen och ställer till bråk. När de hettar till ropar de på pappa som kommer och räddar dem via guldkorten, eller gemensamma golfrundor med rätta personer. Idioter. Även i det här gänget, krogpoliserna i den så kallade sociala recursnämnden viftar "de utsedda" omkring med tillståndsblanketterna hej vild några gånger om året och bröstar upp sig för damerna på kontoret. Tummen ner och ni borde tatuera in "klantskalle" i pannan så vi andra kunde skratta åt er. Nåja, det gör vi ändå.
Strykande åtgång på de heliga korna nere i Indien. Tyvärr stryker det med civila människor också. Till barn och kvinnor lämnas inte någon dispans. Vem det är som leker fyrverkeridirektör den här gången vet man inte med säkerhet. Även svenskparadiset Tahiland har fått på skallen och nu sitter gråtande svenskar och längtar hem. Rätt åt er, vad fan skall ni ränna röven av er nere i Thailand för. Åk upp till Luspebryggan och fiska harr i stället. Låt dig och gumman förgiftas av alla knottbett istället för svala paraplydrinkar. Då blir det lite fart på kärringaskrället. Ungarna kommer att stortrivas och du blir av med ett par kilo onyttiga kalorier på kaggen. Heja Lappland! Stellan Gunnarsson en av de svenska deltagarna i Flugfiske-VM uppe i Lycksele. Han längtar inte till paraplydrinkar i Thailand inte. Nu skall jag iväg men kommer bakas som finnen skulle ha sagt. Kram till alla tjejer och dunk på axeln till herrarna.
pappa B

PS: Hörde just en av de gamla julsångerna. Varför i hela friden kan en kör inte sjunga sångerna i stämmor rakt av. Ett djävla pipande och hoppande mellan harmonierna och lika hoppig blandning av de olika stämmorna.

1 kommentar:

GANSKA LAGOM sa...

Önskar dig o de dina en härlig 1:a advent!
/"lilla" Lundgren