söndag 14 december 2008

Ferry och Bergman, ta er en stor stark. Skicka hem de andra på skytteträning!


Förr i världen så sköt man med mauser, 6,5 mm på hundra meter. Detta gav en rekyl vid varje skott som hade fällt Ekholm och Brink till marken efter varje skott. Möjligtvis hade Nilsson gått ner på knä, men det gäller ju inte i ståskyttet. Ferry och Bergman kan stanna kvar i världscupcirkusen, men sänd hem de andra. Låt junioren Fredrik L? stanna kvar och få rutin, det kan vi bjuda på. Men de övriga skall tillbringa resten av 2008 och hela 2009 på skjutvallen. Gärna första halvan av näsa säsong med en gammal armémauser med öppna riktmedel och därefter köra springskytte och skjuta på 100 meter. Bjud in Olle Petrusson som skyttetränare och ta hjälp av en hjärnskrynklare så att grabbarna får bygga upp självförtroendet. Pipan på Brinks bössa ser ut som en elvisp i slowmotion. Då kan man inte vinna några segrar. Ryssarna sköt 9 extraskott och hade en straffrunda. De vann överlägset!
Hem med er och träna. Tack Kalle G. på SVT för att du inte mjäkar med, utan vågar säga vad du tycker (även om det lindas in i lite silkespapper)Ulfbågen har också börjat våga säga ifrån. det behövs om inte vi som tittar skall slänga ut apparaterna. Jag förmodar att det tränas efter konstens alla regler (hoppas det i alla fall) med jag tror ändå att en tuffare fysisk träning inte skulle skada.
Nu dricker jag kaffe och käkar rykande nybakta lussekatter. det ger lagomt med energi för att klara av resten av skidsöndagen.
pappa B

1 kommentar:

Peace in mind sa...

Oj, jag har redan stängt av...eller inte ens satt på...önskade att jag tyckte sport var kul och engagerande. Men tyvärr, det enda som lockar är det egna utövandet:)