lördag 20 december 2008

Idag skall det presteras...


Rolf, grabben på bilden presterar varje dag. F.d polis som på grund av slarv efter en operation tvingades amputera bägge benen jäms med knäna har inte gett upp. Trots detta och att han bokstavligt går på knäna, har han inte gett upp. Är en mycket duktig och framgångsrik golfspelare bland annat. Bilden togs under Samhall Open för något år sedan. Då var det den största golfturneringen för spelare med funktionshinder. De svenska killarna låg nästan alltid på topp även internationellt.
Som bild? Ja inom fotografin snackar man alltid om diagonalen. Här finns den, det får räcka.

Idag skall skidskyttarna prestera igen, de har faktiskt börjat redan. Går genast och sätter mig framför burken för detta försökar jag att se ALLTID. Men..jag återvänder till tagentbordet mellan sändningarna, var så säker. Skall även hinna med en sväng på stadens gator med "Skogarnas Konung" eller om det blir kvinnan och jag som kör racet först. Vi får se.
Fortsätt ha de bra under lördagen
pappa B

3 kommentarer:

Peace in mind sa...

Tur att det finns så hängivna sport...eh...entusiaster. Skidskytte??? Jaja, envar sion lyckas smed eller vad man nu kan kalla det. Här blir det stavgång med extra frånskjut, akta´rej vilken power vissa har. Den som garvar åt stavgång kommer till helvetet, for your info...

Anonym sa...

En sanning att bita i. Trodde inte du att pappa B går med stavar. Jag stavar på så att gruset sprätter här nere i Angered (bra att hänga på medan man med ena handen rullar upp tungan igen)
pappa B

Anonym sa...

Nu har jag funderat länge. Vem är Johan egentligen? Berätta:)