torsdag 18 december 2008

Jag blir så avis på Stefan!

OK, Stefan är ung och rapp, ligger inte lågt utan friskar på så det ryker. För någon dag sen slog han rekord med 600 unika besökare! Jag rusade in och slog upp en wirre, gjorde 10 små snittar, satt på Kraftverk på CD:n och firade i tre dagar då jag hade 70 stycken (trogna de flesta)läsare. Tänka sig att 70 personer var in och läste det svammel som en gubbe i Angered spottar ur sig, nästan otroligt. Givetvis är mitt mål att jag skall komma upp till 100 pers någon dag. Får väl lägga ribban till slutet av nästa år, ungefär samma tid knappt veckan före julafton.
Men hur gör pojkvasken för att få så många besökare? Sitter han ute på torget och lirar guitarra och delar ut små lappar med bloggadressen på? Eller hotar han via telefonkatalogen, ja det vet i tusan hur han grejar detta. Givetvis har han en frisk stil på sina inlägg och når en ung och datainspirerad publik. Men med handen på hjärtat, jag är avis, det måste erkännas. Säger bara lycka till Stefan (är en verkligt bra förlorare i alla fall) och sätt nu ribban på 1000 då slår du modebruttorna, eller i alla fall ligger lite närmare alla katalogrepresentanter. Jag fortsätter att skava på i samma gamla lunk och kanske jag når målet nästa jul.
Nu måste jag iväg för att försöka tjäna lite pengar till julskinkan (OBS: Inte någon övergödd, kravodlad och ryggkliad gris här inte) fullsprutat med nitrit eller vad det är som tar livet på fläskbakterierna.
pappa B

14 kommentarer:

Anonym sa...

HAhaha! OJ jag känner mig hedrad till tusen! :D Haha, du är rolig med! :)

Tittar in lite senare!

Anonym sa...

Jag tycker stefan kan tala om för mig med hur man gör. Själv har jag allt från 30 till 90 unika besökare varje dag. Det är inte heller fyskam iofs.
Ganska konstigt egentligen, att folk vill läsa det man själv tycker är svammel. Fast Pappa B svammlar inte. Nu svammlar jag. Punkt.

Anonym sa...

Jag tycker att han skriver bra i sin blogg. Och att han har så många besökare är faktiskt lite fusk. Haha :)

Anonym sa...

Haha jag tycker också han ska förklara hur man gör. Har max haft 20 besökare. Hur lyckas man? Måste man vara 15 år och trebarnsmorsa för att lyckas? :P

Anonym sa...

Tror inte det är så svårt att faktiskt få 600 unika besökare...Allt man behöver göra är att spamma andras bloggar med fåniga kommentarer som "Yoyoyo- Checka in min blogg!"- vilket faktiskt var en kommentar nämnde Stefan lämnade på min blogg. Då klickar man ju på hans länk bara för att de vad det är för underlig människa...Nää...Unika besökare är betydelselöst- Det är de trogna besökarna som är viktiga för då vet man ju att de uppskattar vad man skriver! Eller hur?!

Kram!

Anonym sa...

haha, det är min pojkvän den där stefan^^ han är så fin så :P

Peace in mind sa...

Är antalet unika besökare måttet på hur bra bloggen är? Isf har jag ingen aning, för counter har jag ingen och skriver gör jag för att det roar MIG. Och om du tycker det jag skriver är bra, är det ju en bonus...
Kram!

Anonym sa...

Sv: Kul att du tyckte om min blogg, det värmer alltid att höra :). Jodå, livet efter 30 har väl inte varit så fruktansvärt ändå, de första gråa hårstråna har dock upptäckts och det var väl mindre kul iofs ;). Annars känns det väl helt ok :). Hoppas att du får en fin kväll och en riktigt God Jul!

Anonym sa...

Hoppsan 8 kommentarer, det var inte illa.! Visst är detså att de trogna besökarna är viktigast, men förneka inte att der vore kul om man nåpgon gång under bloggeran fick ihop nå´gra hundra läsare under en dag. Som jag skrev, har ribban uppe på 100, få se om jag lyckas.
Du Sofia, nu missade Stefan 200 besökare när du skrev att du är hans flickvän. Alla fjortisar drog *s*

Anonym sa...

Hahaa! Stefan har bara 3 läsare kvar nu, när alla vet att han är upptagen!

Anonym sa...

Du och jag, pinglan, och så Stefan. Stackar´n tänk att en kärlek kan vara så oförstående *S*

Anonym sa...

Sorry Julia att jag i all glädje döpte om dig. Jag hoppas inte Stefan byter bort dig nu.
Bamsekram och förlåt så mycket
pappa B

Anonym sa...

Haha. Jag hoppas verkligen inte jag förlorar läsare, det skulle vara tråkigt.

Dom kan ju fortfarande få titta? :P

Anonym sa...

Se men inte röra, menar du, Stefan?

Jag blir faktiskt lite nyfiken på den där stefan, måste nog springa dit och bli typ den 4:e besökaren idag! Haha!