tisdag 16 december 2008

Syndanästet rivet!

Den här bilden har jag tagit i min ateljé för flera år sedan men den vackra rumpan får illustrera lite av den svenska synden för oss dubbelmoraliska svenskar. Nu har grävskoporna satt stopp för sexklubbarna, MC-butikerna och stans vackraste grafittiväggar. De gamla husen på Friggagatan har jämnats med marken. Synd om både synden och den moderna konsten och inte minst för alla som gillar att glida hoj. Men...finkulturen har talat och då startar grävskoporna.
Ät inte kravodlad skinka utan tillsatser då riskerar ni att få i er ett dödligt gift!
Irakiske jorunalisten, Muntazar-al-Zaidi prisas för att har bombat Bush med skor under hans besök i Gröna zonen. Gubben Bush fick ta betäckning under talarstolen och journalisten fick pris av välgörenhetsorganisationen Wa Attassimou, som leds av ledaren i Libyen. Så det kan bli....
Dags att masa sig ut med kameran och pennan i högsta hugg. Vi synes under dagen.
pappa B

3 kommentarer:

Peace in mind sa...

Visst är det synd att de där lite fula trasiga miljöerna alltid ska rensas bort, snyggas till, göras mainstream...och att alla döda utrymmen till varje pris måste utnyttjas...:)

Anonym sa...

Jag älskar att Grabben fick en Libysk utmärkelse! Synd bara att han inte fick en sko mitt i nyllet. Det hade varit roligt!

Anonym sa...

Han kunde faktiskt fått både höger och vänsterdojan i planeten *s*