lördag 17 januari 2009

Lisa Marklunds enda supporter...


Journalisten Helena Viita är mig veterligen den enda supportern uppe i norrland som Lisa Marklund kan luta sitt huvud emot. Detta beror givetvis på att Helena Viita är en mycket snäll person. Men kommer kvinnoförakt, sexism och skenheliga blåmesar på tal då djävlar öppnar den lilla halvfinskan alla spjäll på vid gavel.

Som det sig bör så tyckte jag att fel par åkte ut i kvällens omgång av Let´s Dance. Ikväll skulle den journalistiske falukorven med bränt hö på skallen förpassats bakom kulliserna. Här i Angered har vi några välgödda damer som när vällingen sinade i deras nappflaskor så böt de ut den mot enklare varanter av dessertvin eller fatöl. Att de börjar bli närmare 50 men ser ut som en nedsliten 65-åring som just krälat upp ur containern gör inte bilden av de fallna kvinnorna bättre. Men...hör och häpna, de skulle inte falla ur så mycket i jämförelsen med fd. Boråst Tidningens export till huvudstaden. "Skogarnas Konung" skrattade så att han höll på att trilla ur soffan. -Kolla pappa de ser ut som pepparkaor, en tjock och en smal, skrek han och tjöt av skratt.
Helt suveränt av Hr Wahlgren att prestera efter enbart 4 dagars träning. Applåd! Lilla, vansinnigt söta ungen som släpas runt av fd. Världens starkaste man har det inte lätt. Men visst kan man väl hyvla till en flaggstång från en gnisten gammal furustam om man bara håller på tillräckligt länge. Tror dessvärre inte att hon får chansen att vara kvar så länge. OK, Linda Haglund har inga fans kvar och dansade gjorde hon inte heller den här gången. Det var han som dansade och hon gick bredvid eller följde med bakåt och framåt. Helt fel var det ju inte att de blev första paret ut. Scott har inte många ronder kvar och får snart lämna ringen oavsett vad fjäskjuryn säger. Folket röstar bort honom genom att inte rösta på honom. Syster Graaf är fin, komikern Morgan är bäst och kommentatorn är snabb i truten. Kontentan av programmet, det är faktiskt mycket underhållande och jag skall försöka se det även nästa vecka. Heja Kitty, du kör din linje även om fikusen i juryn hatar dig, tanterna och gummisnodden är rädda för dig. Pappa B och hela hans familj röstar på dig! Fyra gånger. Goder natt!
pappa B
Sen har vi Volvochefen som får 19 miljoner i byxfickan samtidigt som flera tusen arbetare får lämna jobbet. En ny bonusskandal med andra ord. Bonus skall väl utbetalas då vinsten är bra, inte när företaget hotas av nedläggning. Hela den här affären är en kallops, som kommer att sluta i kollaps.

Inga kommentarer: