torsdag 23 april 2009

Jag tog mig en tur ner till centrum...

Det vackra vädret gör att det är rätt mycket liv och rörelse nere på Angereds Centrum. Alla invandrarna går man/kvinna ur huset och de få svenskar som bor här vagar sig också ut i solskenet. På bankarna är det alltid fullt. Här har några juggegubbar vet inte riktigt från vilken del av det forna juoslavien som de kommer ifrån, men skit samm jag känner ju dem alla tre och brukar byta några ord med dem när vi träffas. Chicco heter i alla fall hunden, en trevlig blandras som alla vill klappa. Salomon N´tuve silvermedaljören vid EM i boxning vill alla tjejer snacka med. Salomon är en trevlig kille som gärna stannar upp och snackar lite med både unga och gamla fans. Jag skrev nyligen ett lågt reportage om han och hans stora familj i den lokala tidningen.
Uppe, högt över fiskmåsarna och duvorna på torget gled en kärra iväg mot solen i söder. Visst ser det mysigt ut och det rycker faktiskt i "ut-och.-res-nerven" på de flesta. En redig penisförlängare gled in med halvljuset på och två små skinntorra invandrare hoppade ur. Jag undrade i min ensamhet på bänken där jag satt hur fan de nådde ner till gaspedalerna och samtidigt kunde se vägen. Men..det kanske det var därför som de var två. En skötte pedalerna och en orienterade. Nåväl varken snygg eller miljövänlig utan bara råtuff.
"Gissa vem" kom och hälsade på i kväll. det var roligt att träffa honom, det var ett tag sedan. Han 'är supertränad, flintis med tvättbrädemage och muskler som vill ut under t-tröjan. Jämfört med honom ser man ännu mer ut som ett vrak....fast det är klart jag leder ju med 15 år.
pappa B

"Tiga skiljer vänner åt"
Skicka en kommentar