söndag 26 april 2009

Nu succé hos grillmästaren...

Ser man på, pappa B har klarat av det första spöket. En av burkarna (den sämsta och långsammaste) är fixad. Nu återstår bara resten. Grabbarna som gillar fisk. "Skogarnas Konung" och kompisen Anthony kollar in akvariet.
Nu spökar det igen och jag kan inte lägga in någon bild. Men skit samma. Grillpartyt var jättemysigt. Mat i massor och inte bar det att Nuki tillverkar landets absolut godaste pan-pizzor, han är en höjdare vid grillen också. Kul med sådana vänner, de gör att man överlever...Gigi, fransyskan från Bohus och hennes man Jalle "The violet bull" var också där så det blev väldigt mycket skrattande. Franska Gigi från Bohus, ett enda stort leende. Finns med på tio i topp listan över Sveriges gladaste personer.
Skickar en liten hälsning och tackar för maten. Grillmästare Nuki i egen hög person. Förutom att han är en mästare på panpizza, så klarar han även av grillen. En riktigt go "gubbe" och en av mina nya fina vänner här på västkusten. Den lilla svarta mjuka väskan som ligger vid testcykeln är till min lilla kamera, hämtar den i morgon..God natt
pappa B

"Gästen skall inte glömma att gå hem"
Skicka en kommentar