måndag 4 maj 2009

Politik det värsta som finns?


Det är dags att rösta, snart! För varjer år blir det svårare och svårare att masa sig iväg för att lämna sin röst på hur man vill och hoppas att landet lagom skall fungera i framtiden. Mona Sahlin som stadsminister är sämre än det sämsta aprilskämt. Reinfeldt, pingpongbollen i kostym, Hägglund som inte vet om han är kåt eller skitnödig (kan få oanade konsekvenser). Centerpartiet, böndernas parti som strävat efter och har lyckas att utrota landets alla småbrukare under tiden harklaren Fäldin satt vid styret för partiet. Skickligt, synd bara att han inte var invandrarminsiter under samma period. Vänsterpartiet. Min käre bortgågne faders parti. Hemma i norrland var vänsterns både rödare och varmare än midnattsolen. Idag upplever jag dem som en liten pink i västerhavet.

Med handen knuten på hjärtat så erkänner jag utan omsvep att det finns INGET parti som företräder det jag vill här idag. Hur fan skall man då rösta. Hur man än gör så sitter man med skägget i brevlådan. Röstar man på Sverigepartiet så stämplas man som rasist (det kan jag ta, fråga mina utländska vänner bara) man blir farlig för samhället, en slags överlöpare. Pensionärspartiet, lekskolan för tanter och farbröder känner jag mig på tok för ung för att stödja. Synd att Bert Karlsson inte stod tiden ut. Han är rak och totalt orädd för både makt och överheten. Många påstår att det är för att han är dum? Jag vet bättre. I mina ögon är Bert K en djävla bra karl. OK, har är lite pajazzo, men vadå? Tycker ni att Coop:s varumärke är något att skratta åt? En liggande 8, symbolen för oändlighet. Vad menar man med det, de säljer ju inte ens inlagd hel vitlök! Karlsson har skaffat sig ett varumärke, som han lever med och står för.

Man måste gå och rösta annars skall man tiga i församlingen. Jag har väldigt svårt att tiga i församlingen så jag måste gå till vallokalen (eller poströsta)
Kan någon klok människa komma på något parti som behöver en vacklande röst så skrik till!
pappa B

PS: Jodå, jag har en ring med sju dödskallar, går klädd i jeans och tennisdojor utan skosnören. Har en T-tröja med Kizz på och ibland kostym och slips. Har fyllt 18 år och får säga och göra vad jag vill. Det är väl inget att gnälla över, eller?

"Ju mer man stryker katten på ryggen ju mer sätter hon upp rumpan"
Skicka en kommentar