fredag 26 juni 2009

Plastmannen är död och favvokusinen har anlänt..

I natt somnade en av popvärldens mest spektakulära riddare in. Den lille grabben med svart krulligt hår som sjöng sig rakt in i hjärtat på folk runt om i världen. Den lille killen som inte ville vara svart utan lät sig bearbetas för att bli så vit som möjligt. Plötsligt blev han man, fast kanske inte i sinnet. Plastopererade sig både här och där, anklagades för pedofilhandlingar men friades (eller köpte han sig fri?) I natt, under full förberedelse inför sin comeback i London, så stannade hans hjärta. Oavsett hur han såg ut, hur han uppförde sig utanför kamera och media så var han en jävel på att sjunga och dansa. Hans spår kommer att finnas skrivna i historien för all tid framåt, det gör kanske han också, då de flesta delar av gubben (50 år i år) var av plast och andra kemiska material. Må han få lugn och ro dit han kommer. Jag sätter på Thriller och lyssnar på dig en stund....

"Prinsessans" favvokusin Lovisa med kompis har anlänt från Jerusalem. Punkbrudarna skall ner och gilla läget på bananpiren här i Göteborg. Kanske en dag för sent, det var nämligen punkens dag igår då 8.500 ringförsedda och tuppkamsutrustade tjejer och killar, gubbar och gummor besökte West Coast Riot. Kommer att fungera som ledsagare i natt när tösabiterna skall hem från spårvagnen... Lyckan var fullständig hos "Prinsessan" och det syns om inte på den här bilden, eller hur? Ögonen tindrar och allt som Lovisa gör bevakas väldigt noga. Hon var väldigt noga med att följa med tjejerna ner till spårvagnen så att de inte gick vilse i den stora metropolen Angered. När de klivit på spårvagnen ner mot stan så ringde hon mig direkt och berättade att allt hade gått bra. -Jag skall följa med dig ner och hämta Lovisa med dig i natt, sa hon. Mycket bestämt så nu blir det en jobbig fredagskväll för gubben och resten av gänget. Solen steker och jag har intagit dagens lunch bestående av quinoa, matvete, salt gurka, machnesallad och tre cevapcici (skapligt starka) ett glas med kolsyrat granatäpple satt rätt till.
Återkommer på denna sida när som helst.
pappa B

3 kommentarer:

Järnflickan sa...

Vilka vackra kvinnor. Jag kan inte annat än att låta bli att le.

Jag har varit en av de där tjejerna. Inte riktigt sådär piercad dock. Ibland känner jag för att återvända till att färga hårt svart. Jag hade nog dock gjort svart med röda slingor. Det hade varit riktigt <3. Dock så har jag alldeles för lite svarta kläder nu för tiden.

Jag vet inte om jag gillar dina tapeter i köket faktiskt.. är de finare i verkligheten?

Lunchen kan du allt få behålla för dig själv. På återseende!

Ingmarie sa...

Alltid kul att titta in hos dig!
Kul bild med matskeden....

Ha det så gött!

pappa B sa...

TAck för det Ingmarie, du är välkommen när du vill.

Järnpunkar´n det vore roligt att se dig med tuppkam *s*