onsdag 16 december 2009

..så var det julfest med gänget...

..Ikväll var det julfest på fiskeklubben så nu blir det inget mer fiskesnack förän i februari. Men då blir det ju dessto mer när man nu får vara tyst i nästan 2 månader. Givetvis kommer det att vinterfiskas för ikväll är det så kallt att isen snart lägger sig tjock och fin på våra små sjöra här uppe i Nordost.
16 glada storfiskare varav hela fem galanta damer hade mött upp. Det dracks glögg, kaffe och julmust och käkades pepparkakor och lussebullar så det stod härliga till. Ordförande Stig delade ut priset till största fisken. Kenneth vann med en gädda på över fem kilo som han tagit i Mölnesjön. Presentkort och kamraternas varma applåder.
... "Skogarnas Konung" fick flera julklappar och ögonen tindrade som bara den. Han hade själv gjort ett ljus, på dagens pyssseltimme i skolan. Det stod RSFK på ljuset och så hade han lagt dit lite julhjärtan och silverband. Det gav han till klubben. -Pappa, tänk ändå, vad snälla alla är med mig, sa han när vi klev in bilen. Nu laddar vi för pimelfisket och både spön och issdubbar är framplockade och ligger i en av fiskeväskorna ochg väntar på köldknäppen.
pappa B

2 kommentarer:

chili sa...

ja de é minst sagt full rulle här. Massa brödbakande nu innan jul, men det é bara skojigt att ha nått och göra:) Här ni mycket snö?Här har det hållt på hela dagen..livsfarligt att va ute speciellt och cykla.hehe
ja den blåasoppan é rena dunderhonungen..kan skicka ett gäng te dej om du inte hittat nån redan:)

pappa B sa...

Tack min vän, gör det och så talar du om vad jag blir skyldig så sätter jag över pengarna. Tror att det är fina grejer. Släng iväg ett mail: bernt.ojohan@hotmail.com. Ha det bra i degbunken.