torsdag 14 januari 2010

Let´s Dance, vad är det för larv?

Här skall ni få se på dans. Ge pappa B en dubbelklick och Tony Erwing och hans jurykollegor sitter med öppna munnar och kan inget säga. Ja, möjligtvis lite superlativ om min snygga häck.
Den som önskar kan sända in ett frankerat vykort i ett slutet kuvert så skall jag signera det, en autograf som räcker livet ut. Gå och göm er, alla stelbenta tangokavaljerer.
pappa B

6 kommentarer:

Anonym sa...

Käre bror!
Måste säga att dina danssteg har betydligt utvecklats sedan du tog fumliga steg och trampade flickorna på tårna däruppe i tassemarken!Det var på den tiden när du dansade till "Lennart Nilssons" orkester eller "Shanes"från Kiruna på gamla skolan eller Folkets hus!Det var då du smög ut i pausen in i en igenfrusen Wolksvagen,för att få dig ett par supar ur en kvarting renat,som du sköljde ner med en slagen och halvt frusen "gulddroppen" från Gällivare Bryggeri!Men som sagts! Din danskonst har utvecklats!
"Greven"

pappa B sa...

Tack min vän, det värmer mitt hjärta lika mycket som den iskall klara och skvätten Guldus.

Anonym sa...

Bäste Greve, var det inte så att Pappa B t.o.m. basade i en av ovan nämnda orkestrar. ;0)

Hälsningar från Grevens gamla medmusikant
Ove

Anonym sa...

Jag är stolt o lycklig för att jag känner denna MAN.Som med sin graciösa stil faktisk kommer på andra plats i denna intenationella stortävling.
Grattis Grattis

pappa B sa...

Hoppsan, superlativen haglar in..Lyfter på kepsen och böjer huvudet mot korkmattan.

Anonym sa...

Hallo där Pappa B...!
Let ´s dance... vad är det...? Kommer ihåg då man gick i danskurs med fru Fridén nere på gamla skolan 2 ggr. i veckan. Sen var det dans till Lennart Nilsson´s orkester i samma lokal. Den kylda drycken fanns på plats i snödrivan utanför lokalen, och lät sig väl smakas. Jo´du det var tider det..! Tider som aldrig kommer tillbaka. Men visst bär det kul att minnas tillbaka till en svunnen tid..?

Bullis