tisdag 26 januari 2010

...segt med bloggandet nu när isarna ligger...

...hela 380 gr vägde den här "borren" Sinikka, "prinsessans" gudmor fick den i ett hål som jag just övergett. Gissa om lyckan var dubbel. Men, hon fick en till också medan jag och hennes gubbe Lasse nästan blev utan. Jag lyckades få upp en riktig tusenbroder, bara 10 cm lång, medan Lasse blev tvungen att ta en omväg förbi grannens katt.
Har dåligt samvete för att jag inte förser er med svammel varje dag, men jag återkommer snart i full fart. I morgon skall jag ner i hamnen och försöka få upp någon sik, det lär finnas gott om dem där har ryktet förkunnat. Vi får la se, som göteborgarn säger.
pappa B

2 kommentarer:

Britt sa...

Vad härligt att ni också får ha lite vinter i år med isfiske. Det blir inte varje vinter ni kommer kunna pimpla så givetvis förstår jag att du passar på att njuta. Om någon vecka är det borta och då kan du återvända hit till blogg-världen!

pappa B sa...

Jäpp, men med handen på hjärtat så har jag dåligt samvete för att jag inte underhåller bloggen och mina vänner bättre. Fast jag hoppas att några av er hänger kvar även om det blir mycket fisksnack just nu.
kram på er hela surven