tisdag 16 mars 2010

Nu går det undan både ute och inne och lite mitt emellan!

..snart landar tranorna på Hornborgarsjön. I tusental kommer de dit för att äta upp sig lite innan slutmålen för deras resor tar vid. Ett fantastiskt skådespel, som man absolut skall försöka få se om man bor i närheten eller har vägarna förbi. Vi packar ryggan och drar dit med kameror och kikare i högsta hugg, så fort djungeltelegrafen förkunnar att de anländer.

Nu skall jag visa er två kända profiler, inga namn men de är ganska lätta att känna igen. En var landslagscyklist med hög potensial. Skulle övergå från skrivande journalist till TV-dito och så småningom bli en baddare på salsa. Här rycker hon i en av backarna i Borås under en landskamp för en herrans massa år sedan.

Den andra hade tagit sitt första JSM-guld uppe i längdspåren i Jönköping. Hon sadlade också om och blev superstar med gevär på ryggen. Visst var de väl söta så säg.?
Idag är det fiskefritt vilket känns lite konstigt. Den här tiden brukar man ju rigga upp skryllan och dra sig mot sjön. Fast i morgon tar vi nya friska tag. Nya spännande vatten väntar och förmodligen skall det återgå till det normala. Att det blir fisk med hem från sjön :o). Nu sitter jag och väntar på en kontrollant som skall kolla ventilationen i lyan. Skall sätta på en kanna kaffe och göra mig en god kopp med grädde i.
Appropå LCHF så har jag faktiskt gått ner ett helt kilo förra veckan och minskat 4 cm runt kaggen. Inte illa va? Och dessutom är det gott att krympa sig på det här viset.
Skicka en kommentar