lördag 15 maj 2010

Frigörelsens tid är inne!

Kommer ni håg 60-talet? Ja, det är klart att ni som var på alerten just under den tiden gör detta. Det var då man tände lyset i det tabubelagda svarta sovrummet och släppte in både dags- och elektriskt ljus över den svenska erotiken. Det var eran då det knullades frisk på bänken i parken, under balkongerna och plötsligt var det hur inne som helst att visa att sex både var skönt, roligt och underhållande (för de som tittae på). 2010-talet blir det år då HBT-rörelsen sliter bort presseningen över bög- bi- och trans tabut i Sverige. Idag är det inne att våga visa att man sätter på en kille om man är kille, att man jonglerar med en liten brutta om man är brutta och att man kan göra det med både och om man så önskar. Att stappla fram på högklackat med helskägg och lösbröst, skrämmer ingen nu för tiden och att en grovarbetare med snaggat hår och skäggstubb skriker i facett när han/hon får en tegelseten på foten, det reagerar man inte på numera. Hela den här vändningen sker under stort jubel, fantastiska artistuppbåd där plötsligt mer än varannan säter på varandra under den regnbågsfärgade flaggan. Människor med homofobi stryker förbi med nedsänkt huvud och låssas inte se vad som försigår ute på gatorna. Det här är bra, har man nu släppt kärleken lös från svarta stängda sovrum så släpp ut bögarna, transorna och flatorna från sina trånga små rum. Slut med tisslandet och tasslandet bland arbetskamrater och idrottskompisar. Det finns företrädare, främst inom underhållningsbranschen men även inom delar av idrotten som vågar stå upp för sina känslor. Heder åt dessa. Jag tänker på Jonas G och han lille finne, Christer Björkman samt boxardrottningen Bettan Andersson (se bild). De har inte smusslat nämnvärt med sina läggningar utan öppet förklarat var de står.
Jag antar att efter den här veckan så svämmar Göteborg över av killar som över en natt blivit bögar, tjejer som plötsligt kommit på att fan, det är ju tjejer jag vill ha sex med och hur många män försöker inte att slita snoppen av sig för att bli kvinna samtidigt som en hoper kvinnor frenetiskt rakar sig framför spegeln för att få helskägg och platta ut brösten? Jobbigast blir det för frisörerna och skönhetssalongerna. Mindre grabbar att klippa då de vill att håret skall växa och mindre hårväxt att rycka bort med vaxtråden hos kvinnorna som vill anlägga helskägg och "muchse". Men mina vänner detta är tidens gång.
Under tiden så får "rävlusen" Westerberg lite mindre lön men fortsätter ändå att sko sig på välgörenhet. Gudrun Schyman larvar sig med några Vagina, vagina-special föredrag. Snacka om fittan rakt ut i stället för detta hymmel. Nu är ju barrikaderna bortblåsta hissa alla flaggor i topp, ta er ett glas rödvin, sätt på grannen, skit samma om det är gubben eller gumman. Men..ge fan i katten och småbarnen. Dessa är vikta åt de katolska prästerna.
pappa B
Skicka en kommentar