måndag 20 september 2010

Sahlin ute i kylan...regeringen sitter kvar, om än på en smal hönsapinne!

Det blev seger, om än en liten och en oviss sådan för den sittande regeringen. Sahlinskan gjorde sossarnas absolut sämsta val någonsin och bara det visar att det här landet börjar tänka med huvudet och inte med den del man sitter på. Men...klia ryggen och ullidullmentaliteten lyser fortfarande, med på tok för stor strålkastare då ingen av de etablerade riksdagspartierna vågar ta ställning för och till SD. Närmast är faktiskt folkpartiet som redan opponerat sig mot slöjorna och anser att detta inte skall få förekomma på arbetsplatser och i skolan. Äckligast var att se den verkliga demokraten, Ohly visa sitt rätta ansikte. Han vägrade att sitta i samma rum som Åkesson i sminken. Fy fan vad dåligt och här ser ni en klar bild av den demokrati som det röd/gröna blocket bedriver. Samma äckliga nonchalans, rädsla opch förakt som velornissen och grodan Boll f.d folkapartisten, numera utsugare på Röda Korset, Bengt Westerberg gjorde då Bert & Ian klev in i regeringshuset. Vilka skitstövlar och jag kan inte föstå hur svenska folket kan lämna sin röst på den karln och hans sk. demokratiska vänner. C.H Hermansson, 92 år och rödgardist sedan födselen hade en sundare inställning och var trots sin aktningsvärda ålder mer framsynt och klar i knoppen är Ohly. -Svenska folket har sagt sitt, det måste vi acceptera, sa gubben och det budskapet borde han inplantera hos sina röda kamrater också.
Hr stadsministern Fredrik ger jag inte många poäng heller. Likt en istadig åsna, liknar faktiskt en sådan också, så håller han fast vid att inte på något vis samarbeta med SD, inte ens lyssna på vad de har att säga. Så urbota dumt att detta till och med kan skapa ett omval och då skiter han sig på tummen.
Hur kan man hela tiden påskina att SD är ett rassistiskt parti? OK, man vill minska invandringen, ställa högre krav på de invandrare som finns i landet. Visst arbetskraftinvandringen är bra, om man tar in kompetent folk, och då skall det redan finnas arbete åt de som kommer hit och inte bara en ansenlig mängd bidrag som en svensk aldrig kan komma i närheten av. SD vill stävja brottsligheten och utvisa de grövsta brottslingarna. Är detta fel? Vill du att dessa skall ha det bra i svenska fängelser medan sjuksköterskor, hemmafruar och skolbarn och även pensionärer skall drabbas av besparingar år efter år? Är det detta som du strävar efter och så har du mage att kalla SD för rassister, bara för att man tänker i de här banorna? Kom ut i verkligheten och se hur vårt samhäll ser ut idag. Detta gäller i första hand er som bor på "gräddhyllorna" långt från uppbrända bilar och annat skit.
Nu går jag och lägger mig med ett brett flin i ansiktet. Ser fram emot morgondagen och alla fega mediagubbar, snorvalpar som skall skriva ledare i de stora svenska tidningarna. De får gärna fortsätta på Operabaren eller på privata valvakor i huvudstaden. Jag tror att Sverige behöver det här.
God natt mina vänner

12 kommentarer:

Anonym sa...

JA ... där satt den..!!
Svenska folket har talat om för den slumrande skaran vad man vill.
Skall bli en intressant uppfäljning hur riksdagen kommer att formas och framför allt agera när SD kommer med sina krav.

BULLIS

Anonym sa...

Svenska folket har talat??
De övriga 94,3% vilka är de?

Kommer aldrig lägga min röst på SD och tycker det är en skamfläck att detta parti kommer in i riksdagen.

Käre far, känner du Ohly privat eftersom du kan uttala dig om hans person?

En stor orsak till att samhället ser ut som det gör är att det saknas civilkurage och att det är såpass segregerat mellan generationerna.
Sen kan man önska lite mer medmänsklighet överlag.
Att bli kallar löser absolut ingenting det kan ni se i övriga europa där högerextremerna haft en plats under längre tid.. Det bara ökar klyftan..
Projecering och återigen projecering..

Anonym sa...

"Att bli kallar löser absolut ingenting", vad betyder det ? Det är väl ingen förtäckt(beslöjad!)muslim som skriver ? Järnberg

Anonym sa...

Nej det var en mening som försvann. Såvitt jag vet är Ojohan ingen muslim och iom att jag kallar honom "far" så borde det kanske förklara ngt Järnberg?
Det jag ville ha sagt är att just att SD kommer in i rikstan löser ingenting. Samhällsklimatet har inte blivit bättre i övriga europa utan klyftan ökar bara.
Minska invandringen med 90% säger de bla och om folk behöver hjälp, ska vi bara stå och titta på?
Förlorar vi vår medmänsklighet kan vi lika gärna kasta in handduken..

woopsidaisy sa...

Som man bäddar får man ligga och dom skitiga lakanen är nu även fulla med grus...

pappa B sa...

..så kan det bli. Mina vänner och min näst äldsta dotter. JAg är uppriktigt sagt glad att det blir SD-folk i den svenska regeringen. Detta skulle det ha varit för länge sedan. Att man nu går ut och skriker rassister om alla SD_are visar vilken enorm rädsla de här socker kärringarna och gubbarna i de andra partierna har. De vet att nu börjar man vända på stenarna och rädslan för vad man kan hitta där är det som får de andra att helt tappa masken. Om man läser SD:s partiprogram så framgår det klart opch tydligt att man vill bromsa invandringen. det vill jag med. det står ingenstans att samtliga i Sverige boendes invandrare skall förvisas ur landet, torteras eller kastas åt lejonen. Vänstern f.d kommunistpartiet, Stalinister vilka absolut aldrig har varit Guds bästa barn skriker sig hea om rassister i regeringen. Det har vi inte setta någomnting av så varför visa sin litenhet, som Ohly visade? Kära dotter, jag känner inte Ohly, men jag har vid flera tillfällen sett hans smilande nuna dela ut blommor lite här och där när pressen varit på plats så han fått chansen att visa sig i tryck. Och jag kan förvissa dig om att jag ALDRIG, så länge jag nu lever önskar lära känna den skiten heller.
Och hur var det med rassism under rödsossarnas tid hemma i Porjus? Ja de som då var kommunister, och Bolsjevikare, de vågade inte berätta det för då hade de inte fått några jobb. Din farfar bland annat.
JAg ser med spänning fram emot de första möterna partierna emellan. Och skulle hela ciskustältet rasa så blir det omval och då blir SD ännu starkare för då får de föra ut sitt budskap i media och inte bli åsidosatta som inför valet.
Sov nu gott och du min lilla tösabit, var inte rädd för SD, de kommer absolut inte att bita dig....

Anonym sa...

Jag är inte rädd för SD, jag anser inte att de har i rikstan att göra. De har dock gått ut med att de vill ge återvändarbidrag osv för att försöka få bla muslimerna att ge sig av.
Det finns en hel drös med helsvenskt drägg där ute och arbetsskygga och lata svennar som hellre lyfter sjukpenning och bidrag.
Sen vi talar om politiker och självklart är det många gånger, de allra flesta, ett spel för galleriet men det kommer väl knappast som ngn nyhet?
Det som du tycker är synd , att SD inte fått höras i media, är det som har öppnat porten in för SD.
Hade de satt lite tryck på SD istället i utfrågningar osv så hade de fått bekänna färg och visat om de har ngn substans eller inte..
Jag delar inte dina politiska åsikter så enkelt är det:O)

pappa B sa...

Just, nu vet ni det alla mina vänner...:o) Det är drag i jäntungen och det gillar jag, även om det i mina ögon svänger lite år fel håll. Appropå öarna, jag hörde att det skulle flytta 150 zigenare till Öland, kan det stämma? Det är trevliga grabbar och tjejer.

Anonym sa...

Trevliga?, det tyckte inte Bert Karlsson, han tyckte de stal när han portade dem från Sommarland.

Anonym sa...

Inte en susning faktiskt, vi kan behöve lite mer mångkulturellt här på ön.
Men jag får tacka invandringen för min existens för utan att din farfar slunkit in från ryssland så skulle ju inte vi sitta här som de vi är idag:O)
Sen om jag fattat det rätt så var väl inte han ngn legal invandrare heller?

pappa B sa...

Aha! Det är därifrån din inställning till mer invandrare kommer ifrån. Nu fattar jag. Absolut inte, men han gjorde rätt för sig från dag ett till skilnad mot flera av dem som finns här idag och de som står på kö att få komma hit. Jag har ju som du vet väldigt många vänner som är invandrare och jag har inga som helst tankar på att köra iväg de som sköter sig och jobbar. Men min lilla vän, det räcker med dem vi har. Vi skall väl försöka anpassa dem till Sverige först.
Appropå zigenarna, håll i hästarna när de kör förbi med husvagnen :o)

Skatan sa...

Du vet sen gammalt att jag inte delar din uppfattning ... och att generalisera ... vad det månda vara ... är som Pesten för mig. Att kalla romer för zigenare t ex ...bara för att "markera" och dra dem alla över en kam. Det är just de här oförsonliga hetska åsikterna som många som röstar på SD (och för all del de som röstar Vänster också) som är så farliga.Som polariserar Sverige. Varför kan man inte framföra sina åsikter om invandring och integrering lugnt och ansat ... som nu görs i riksdagen även av SD ?
SD har inte bara invandring och integrering i sitt valmanifest. Dess kulturpolitik t ex är ... tja ... så inskränkt och undermålig och nationalistisk så det inte finns ord för den ...

Jag tycker att det är bra att SD kom in i riksdagen och att de MÅSTE bemötas som det ... nu av en del av svenska folket ... demokratiskt inröstade parti det är. Då tror jag bubblan spricker.

Ha det ...