måndag 20 september 2010

Sahlin ute i kylan...regeringen sitter kvar, om än på en smal hönsapinne!

Det blev seger, om än en liten och en oviss sådan för den sittande regeringen. Sahlinskan gjorde sossarnas absolut sämsta val någonsin och bara det visar att det här landet börjar tänka med huvudet och inte med den del man sitter på. Men...klia ryggen och ullidullmentaliteten lyser fortfarande, med på tok för stor strålkastare då ingen av de etablerade riksdagspartierna vågar ta ställning för och till SD. Närmast är faktiskt folkpartiet som redan opponerat sig mot slöjorna och anser att detta inte skall få förekomma på arbetsplatser och i skolan. Äckligast var att se den verkliga demokraten, Ohly visa sitt rätta ansikte. Han vägrade att sitta i samma rum som Åkesson i sminken. Fy fan vad dåligt och här ser ni en klar bild av den demokrati som det röd/gröna blocket bedriver. Samma äckliga nonchalans, rädsla opch förakt som velornissen och grodan Boll f.d folkapartisten, numera utsugare på Röda Korset, Bengt Westerberg gjorde då Bert & Ian klev in i regeringshuset. Vilka skitstövlar och jag kan inte föstå hur svenska folket kan lämna sin röst på den karln och hans sk. demokratiska vänner. C.H Hermansson, 92 år och rödgardist sedan födselen hade en sundare inställning och var trots sin aktningsvärda ålder mer framsynt och klar i knoppen är Ohly. -Svenska folket har sagt sitt, det måste vi acceptera, sa gubben och det budskapet borde han inplantera hos sina röda kamrater också.
Hr stadsministern Fredrik ger jag inte många poäng heller. Likt en istadig åsna, liknar faktiskt en sådan också, så håller han fast vid att inte på något vis samarbeta med SD, inte ens lyssna på vad de har att säga. Så urbota dumt att detta till och med kan skapa ett omval och då skiter han sig på tummen.
Hur kan man hela tiden påskina att SD är ett rassistiskt parti? OK, man vill minska invandringen, ställa högre krav på de invandrare som finns i landet. Visst arbetskraftinvandringen är bra, om man tar in kompetent folk, och då skall det redan finnas arbete åt de som kommer hit och inte bara en ansenlig mängd bidrag som en svensk aldrig kan komma i närheten av. SD vill stävja brottsligheten och utvisa de grövsta brottslingarna. Är detta fel? Vill du att dessa skall ha det bra i svenska fängelser medan sjuksköterskor, hemmafruar och skolbarn och även pensionärer skall drabbas av besparingar år efter år? Är det detta som du strävar efter och så har du mage att kalla SD för rassister, bara för att man tänker i de här banorna? Kom ut i verkligheten och se hur vårt samhäll ser ut idag. Detta gäller i första hand er som bor på "gräddhyllorna" långt från uppbrända bilar och annat skit.
Nu går jag och lägger mig med ett brett flin i ansiktet. Ser fram emot morgondagen och alla fega mediagubbar, snorvalpar som skall skriva ledare i de stora svenska tidningarna. De får gärna fortsätta på Operabaren eller på privata valvakor i huvudstaden. Jag tror att Sverige behöver det här.
God natt mina vänner
Skicka en kommentar