onsdag 20 oktober 2010

Var rädd om tuttarna mina damer...

Oktober är den rosa månaden och nu satsas det febrilt i kampen mot bröstcanser. Bra och du har väl ett rosa band på jackan som visar att du hakar på. Sen kommer en nya kampanj med ljusblått band för oss gubbar -kampen mot prostatan- då gäller det att haka på igen. Detta är trevlig så här i juletider (de har redan plockat fram julsakerna i en del affärer) när man ser ut som en liten julgran med alla färgglada rosetter. Som sagt kolla tuttarn i kväll, nej inte du, utan kvinnorna, så att inga lömska förhårdningar dyker upp...
pappa B

En kortis från Västgöta Bengtsson samlade skrönor;
-Nå, om Gustavsson ligger och skjuter på 300 meters avstånd och fienden i stället visar sig på 400 meters avstånd, vad gör Gustavsson då?
-Jak får la trôka lite hårdare på tröckarn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där broder..!
Tänkte bara fråga om det skulle kunna gå för sig att jag kollar frugans tuttar, så kan hon undersöka min prostata..???
Det vore väl mysigtn det..!
Ser att spökerna fortfarande är igång och håller dig vid liv. Men dom verkar inte så aktiva längre. Fast spöken är ju nattaktiva varelser har jag hört.
BULLIS (din gamla vapenbroder)

pappa B sa...

..ett vöäldigt smart tänk. Så har det fungerat för oss här hemma i 28 år. Dettutom är det mycket viktigt att man kontrollerar ofta, gärna ett par gånger i veckan.
Jodå spökerna fladdrar fortfarande förbi, men inte så tätt längre. HAr nog fångat ett av dem med hjälp av von Axelklaff. Vi höres, håll dig upprätt min vän.

Synnøve. sa...

Här har vi både rosa och blått ska jag säga.
Undersökningarna sker med jämna mellanrum. Det är som du säger väldigt viktigt.

Hoppas att spöket ger sig tillkänna snart....
Spänningen är outhärdlig hihi.