torsdag 11 november 2010

Jag är het och sexig...

....stog det i ett mail jag fick i morse (natt) Och med potensen i ganska gott skick så blev man ju nyfiken att kolla upp vem det var som skickar sådana mess mitt i natten. (Det kunde ju ha varit grannkärringen). Jag öppnade givetvis mailet och det visade sig att den heta och sexiga damen hette Lovisa, hörde hemma i Odense och var 63 år, lönnfet och med stripigt hår satt hon där utanför marzipanfabriken och längtade efter sex! Jag backade tillbaka och såg att det var en av alla de miljoner kontaktsajter som stod som avsändare. Jag vet inte hur många sådana jag spolar ner i skräpposten varje dag. Detta måste vara en av de luckrativaste sysselsättningarna på nätet just nu. Funderade ett tag på att vidarebefordra mailet till vår lille August, men jag tycker att han är på tok för trevlig för att hamna i famnen på en svettig danska i Odense (han kanske aldrig mer kommer tillbaka till oss) Samling vid bordet. Gratis och rabatter då poppar käringarna upp som flugor kring en sockerbit. Förvisso var det bara "påskkärringar" och heltäckta typer just vid detta tillfälle. Vid tobakdisken löpte en somalier iförd kalott på huvudet, amok för att det inte fanns socker vid kaffemaskinen. Trängde sig emellan och skrek åt killen och tjejen bakom disken. Maggan höll just då på att expediera mig och min DD då gubben brötade sig fram. Jag bad honom hoppa åt helvete, ta sin kamel och rida hem. Frågan är, hade gubbskrutten betalt för kaffet? Nu har jag släppt ut lite förmiddagsånga så nu blir dagen klart bättre. Fortsätt twista, det är bra för höfterna.
pappa B

"Zebran kan inte bli kvitt sina ränder"

2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Godmorgon.
Undrar om vi fått samma mail.
Jag får om att jag säkert vill tillfredställa min partner med längre penis....
Tror de har missförstått lite alltså...
Men skit samma.
Jag mår så gott när jag läser dina inlägg. Inte alltid jag kommenterar. Skäms på mig.
Men jag funderade på den här kamelryttarn. Undrar om han betalat parkeringsavgift för kamelen? Och för kaffet...

Här snöar det ÄNTLIGEn ska jag säga. Vinden viner runt slott och koja. Skönt man kan vara inne.

Nu ska jag ut i köket och jaga ut mössen som lever rövare i skåpet. Jag är snäll då, som ger dem mat. Men det är dödlig middag. De kom in sent i år tycker jag. Normalt brukar de dyka upp i september.

Sen blir det brödbak. Degen jäser...

Ha en skön fredag och go hälg.
Kram från nabolandet.
Synnöve.

Pappa B sa...

Hi li hi low lilla nabojentan!
Var snäll mot råttorna, de har det inte så frackt där ute i snön....
Du skall veta att jag blir superglad varje gång du lämnar ett litet spår efter dig , det värmer hela gubbaskrället.
Du får också ha en skön helg och skratta gott åt mailet med super poenisen...såt skrot dyker upp titt som tätt i min låda. De maskiner som de vill att man skall inhandla skrämmer nästan slag på kvinnan här hemma. Hon är så nöjd med min lilla manick!
super klem