lördag 6 november 2010

"Pärlan" är hemkörd från Vä...

Jag har en tuff kvinna och våra barn en friskus till mamma. det tror tusan att hon skall ha en tuff bil. Men..den lilla Suzukin Alto, fanns inte att få tag i här i Göteborg, inte till det pris vi betalade. Sagt och gjort, vi satte oss i Santa Fen och rullade ner till Wä Bil och den mycket trevliga Pernilla. Där stod den fulltankad och framkörd, kvinnan och "prinsessans" lilla rosa bil. Söt som en karamell och snålare än jag. Appropå snålt, jag vill bara upplysa alla som gnäller över att stora bilar drar mycket bensin. Jag körde 54,7 mil idag med en snittförbrukning på 0,81/mil. Sug på den ni, jag inte miljöpartisterna för de är ju alltid ute och cyklar och tycker ju att vi skall göra det också. Håll med om att både bilen och min kvinna är läckra, eller hur?
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

På tal om miljöpartister, Peter Eriksson från Kalix kör en SUV med v8:a som tar din förbrukning + en liter till, Wetterstrand åker färja till gubben i Finland ett par ggr i veckan, undrar vad en sån tar per tmme, 3-4000 liter? Järnberg

Aimogreven sa...

Vi här i dom djupa skogarna som kör Franskt 0,42 L/(mil i genomsnitt under året Diesel jomenvisst.

Pappa B sa...

Heja Järnberg, du är på banan igen vad roligt. Blåst bort dammet från burken nu?
Aimogreven det är bra med snål fransman så den japanska fyrhjulingen har lite att ta av :o)

Aimogreven sa...

Vi porjusbor gillar Fransk Mat Franska viner Älska Franskt och Franska bilar. vad har hänt med dig ????

pappa B sa...

Har ju redan ett franskt fordon, älskar fransk mat/dryck (pernod inräknat) älskar dygnet runt vid behov och så gör jag garanterat Europas godaste löksoppa! De du greven, där satt den.