tisdag 16 november 2010

Sverige 16 november 2010?

Detta är den enda allmänna toaletten på Angereds Centrum. Det finns visserligen en nedskitad, oftast trasig toalett på McDonalds också (koster en femma). Men den här toaletten har man fördärvat så många gånger att man just nu står helt rådlös över hur man skall få bukt med skadegörelsen. Fem gånger har de stulit tvättfaten, en gång hela toalettstolen. Man har krossat toaletten helt vid ett tillfälle och nu får inga besökare till ICA Maxi eller Angereds centrum bli poikenödiga. Då får man jaga iväg till närmsta buske (inte det lättaste för er damer).

Alkisar, knarkare och ligister är det som har varit framme. Montera upp kameror inne i rummet där toaletterna finns. Åtala och sätt dit patrasket som sabbar för det vanliga folket. Och hur ända in i hela friden kan man bära ut en toalettstol eller ett tvättställ utan att någon lägger märke till det. Vad gör de fyra svartklädda vakterna? Står de bara och bevakar så att man scannar ICA-kassen när man kommer in i butiken?
Idag är svägerskan här och sover över så nu får jag skärpa till mig, inte svära så mycket och inte springa omkring utan kläder. Då vet man aldrig vad som händer. Hur som helst så tänker jag försöka komma i bingen innan i morgon. Jag har sex minuter på mig ser jag. Godnatt! Vi hörs i mörrn.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tror att man kan komma åt dettta problem med psykologi. I Porjus och Harsprångets kraftstationer hade man problem med att folk ritade på väggen när de åkte hiss. Hur löste man detta problem jo man satte upp en spegel i hissen då försvann problemet.

Ghost

pappa B sa...

Bra spöket! Jag tycker att vi sätter upp speglar runt om i Sverige då kanske allt löser sig, vilken changtil idé du kom med....

Aimogreven sa...

Jag hade samma problem i Aitikgruvan en gång i tiden. På toaväggarna kunde man läsa tex. Den som sitter här och skiter han skall bjuda på en liter den som inte detta gör han får skita utanför samt mycket mycket mera. En vid den tiden ung dam från Porjus som jobbade med mig kom med ide´n vi sätter upp en svarta tavla med kritor så får dom skriva på den. Eftersom kvinnan var från Porjus kunde jag ju inte säga nej. Kör i vind sa jag vi testar. Nu 30 år efteråt har jag varit på samma bekvämlighetsinrättningar (Skithus). Väggarna är fortfarande i samma färg som när vi målade om för 30 år sedan svarta tavlorna är på plats kritorna är där oxå. Tänk ändå vilken visdom det finns i kvinnor från Porjus. Vem är hon ja säg det ni.