tisdag 16 november 2010

Sverige 16 november 2010?

Detta är den enda allmänna toaletten på Angereds Centrum. Det finns visserligen en nedskitad, oftast trasig toalett på McDonalds också (koster en femma). Men den här toaletten har man fördärvat så många gånger att man just nu står helt rådlös över hur man skall få bukt med skadegörelsen. Fem gånger har de stulit tvättfaten, en gång hela toalettstolen. Man har krossat toaletten helt vid ett tillfälle och nu får inga besökare till ICA Maxi eller Angereds centrum bli poikenödiga. Då får man jaga iväg till närmsta buske (inte det lättaste för er damer).

Alkisar, knarkare och ligister är det som har varit framme. Montera upp kameror inne i rummet där toaletterna finns. Åtala och sätt dit patrasket som sabbar för det vanliga folket. Och hur ända in i hela friden kan man bära ut en toalettstol eller ett tvättställ utan att någon lägger märke till det. Vad gör de fyra svartklädda vakterna? Står de bara och bevakar så att man scannar ICA-kassen när man kommer in i butiken?
Idag är svägerskan här och sover över så nu får jag skärpa till mig, inte svära så mycket och inte springa omkring utan kläder. Då vet man aldrig vad som händer. Hur som helst så tänker jag försöka komma i bingen innan i morgon. Jag har sex minuter på mig ser jag. Godnatt! Vi hörs i mörrn.
pappa B
Skicka en kommentar