fredag 24 december 2010

Dopparedagen är här - GOD JUL på er!


Granen står så grön och grann i stugan...även om den är av plast och har legat största delen av sitt liv i en wellpappkartong i källaren. Den har faktiskt barrat lite, det fanns spår av små plastbarr där i år. Nästa år skall vi köpa oss en ny, ingen blå, röd eller blinkande sak utan en grön enkel typ. Som med kvinnorna, så blir allt så mycket vackrare med lite utsmyckning. Nu har jag tagit den här bilden på ett annorlunda sätt och jobbat ner den i PS bara för att få lite gammelstuk på den. Det har jag gjort med alla de här tre bilderna. "Skogarnas Konung" har vaknat, men "Prinsessan" sover fortfarande, i våran säng. Spänningen var OLIDLIG under gårdagskvällen och det tog lång tid innan de fällde ihop ögonlocken.
Apelsiner med nejlikor måste till för att få till den speciella juldoften som blandas med doften från julhyacinterna. Perferkt för alla allergiska mostrar/fastrar, de stannar bara 5 minuter. Dadlar, färska och fikon, de som Zaccarias lämnade när han gick, clementiner och kvinnans julgodis.Kulor i granen, glitter och små elektriska ljus (vill undvika brandkåren så långt det går). Även en plastgran för 299 kronor, med 12 år på nacken kan muntras upp och bli stilig. Sen slipper jag köra damsugarpåsen i topp av allt barr som i de flesta fall smyger sig kvar långt in i nästa sommar...
Med dessa små rader vill jag önska alla er, mina trogna läsare och ni som råkar studsa in här på ett eller annat vis, en riktigt varm, lång och skön helg.
GOD JUL på er hela gänget. Var nu rädda om er och för Guds skulle glöm inte bort ljusen som brinner, släck dem när ni lämnar rummet, lova det.
Sen hörs vi väl igen under mellandagarna. Thermometern visar -13,3 grander och vi kastar oss över en bastant julfrukost för att sedan rulla iväg upp till Jönköping!
En bamsekram till er allihopa
pappa B
Skicka en kommentar