onsdag 8 december 2010

Man kan faktiskt vara smart även om man är vacker...så de så!


Agnieszka Baltyn, det är klart att hon skulle ha ett så krångligt namn. Allt kan ju inte vara perfekt. Landets vackraste VD är dessutom en smart tjej, som vet vad hon vill och kan genomföra det också. Hon är kvinnan bakom den så populäta saiten "Spot and tell - älska gratisupplevelser" En idé som slagit knockout på Stockholmarna och är på väg att göra det här i Göteborg också. Resten av landet är snart involverade de med om det går som Agnieszka vill.
Själv tipsades jag av en ung vacker tjej som jag fotografeat några gånger och gick med, det är gratis. Anmälde mitt intresse till snapsprovningen där Snälleröds skulle låta oss testa deras Ekologiska snapsar på restaurang Palace. Det var en hit! Roligt folk, förnämlig information, god mat och snapsar som gick hem hos de flesta runt borden.

I slutet av maj tog man steget in i resevärlden och vad passar bättre än att börja jobba med de svenska Smultronställerna? Sagt och gjort och detta slog så bra ut att man kommer att utöka den här typen av event i framtiden. -Resultatet från den första kampanjen gör att vi vill satsa på sociala medier betydligt mer och kommer tillsammans med Spot and Tell ordna minst två kampanjer per månad, säger Fredrik Björksäter, marknadschef på Globe Marketing.

Nu är det bara att plocka in den här saiten bland favoriterna och hålla ögonen öppna i framtiden. Kanske man har turen att komma med fler gånger då det bjuds på fest. Vem vet. Du som är sugen på att festa loss, gratis dessutom, var smart logga in dig och bli medlem. Till och med det är gratis. Har du riktig otur så syns vi kanske live nästa gång.
pappa B
Skicka en kommentar