fredag 4 februari 2011

Åker inte Ranelid nu så är det fusk med röstyerna!

Sitter med ett glas Metaxa (Grekisk 7-stjärnig konjak) i handen och tittar på Let´s Dance! Fram hoppar Björn Ranelid i helvitt. Utför en spökdans på stela ben och med några för mig helt obegripliga benlyft. Inte ens en stupfull stackare på väg hem från krogen stapplar fram lika dåligt. Nu måste väl i herrans namn denna figur plockas ur tävlingen. Tycker ännu mer synd om den läckra puddingen som måsta dansa bredvid sågbocken, helg efter helg.Den stackars Alexandra som tvingats duelldansa alla gånger hitintills borde inte ha hamnat där en enda gång medan Ranelid borde ha förpassats ut redan under den första.
Det här är precis lika illa som det var den omgången där Lasse Brandeby staplade sig igenom ett par veckor innan har försvann bakom Green-Roomets väggar.
Åkte ner med "Skogarnas Konung" till hans skola för ett IUP-samtal. Detta gick mycket bra och det känndes skönt att återigen kliva på "Vitlöksexpressen" nere vid Brunnsparken och skaka iväg hem till Angered. MAn känner sig på hemmaplan och det ger en viss trygghet även om själva området inte klassas som den tryggaste platsen på vår jord.


Strax innan vi drog till Egypten lämnades "Asiaten" in för besiktning i PArtille. Det gick bra frånsett en lampa som lyste med ett ilsket gult sken på instrumentbrädan. Den glade och trevlige besiktningsmannen kopplade in några sladdar i ett uttag under hela instrumentpanelen och ett rött meddelande hoppade upp på dataskärmen. Ajabaja där rök godkännandet. Återbesiktning! I övrigt var bilen klockren utan detn minsta skavank. verkstadsbesök den 18 då ett reglage som har med gasen att göra (avgasreningen eller nåt) skall justeras, sedan är det bara att friska på för fullt.
Kanske det blir en tur på Surtesjön under morgondagen eller så tar jag en tur nr på Båtmässan och berättar lite för er. Vi får se!
pappa B
Skicka en kommentar