måndag 21 februari 2011

Så här kände jag min i morse!

Exakt som en hög med vissna blomster!
Allt var visset, även den lille pinnen som alltid brukar vara på topp oavsett antal timmars sömn. Idag var inget sig likt. Nu har det ju snart passerat en halv dag och det känns aningen bättre. Har gjort en runda ner till stan för att inhandla maggot till morgondagens fiske, skaffat mig ett nytt bankkort till mackapären som man loggar in på nätet med och så har jag hunnit besiktiga asiaten en gång till för jag tappade bort besöket på verkstaden, som jag nu måste boka om (om grabbarna släpper in mig)

"Skogarnas Konung" och svärmor har bakat "Elsas kringlor" goda som skam och just nu skall jag sätta mig med kinglor och kaffe och slappa lite. Om ni bara visste vad goda de här kringlorna är. Mormor (svärmor) har dirigerat och "Skogarnas Konung" bakat. Han vaktar henne som den västa vakthund och hon får inte anstränga sig det minsta. -Nu går du och lägger dig mormor sedan du druckit kaffe, det var den senaste ordern.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du bernt hinner med så mycket trots att din järna var lik bilden så undrar jag hur det skulle se ut om det vore en annan bild, mer i ordning, du verkar ändå ha en bra dag hoppas jag. Våren närmar sej det känner jag på mej då får vi ut på nya äventyr med våra kameror jag
har mycket på gång.
Sigge.

Anonym sa...

Hälsa skogarnas konung att vetesnäckorna ser fantastigt goda ut han får gärna baka några till Sigge, det skulle sitta gott.

Sigge.