torsdag 3 mars 2011

JA det blev en fjärde plats. Platsen som ingen vill ha!

Ferry gjorde vad han skulle, Bergman tog en rövare som inte höll, Ekholm mja...två extra skott i stå men en bra åkning var väl ok men A-C Zidek sköt och åkte bort den svenska medaljen. Fast detta vågar bara Björn Ferry säga inte någon i lagledningen och absolut inte gubbarna i speakerbåset. Nej då, det var lite otur bara. Skit var det men nu är skidskytte-VM i gång och då får vi se vad som händer i framtiden.
-Stabil och bra insats säger just nu Kalle Genemar och beklagar Zideks insats lite grann. Hur fan kan han bara fälla en sådan kommentar. Ferry godkänt de andra tre i skamstocken om man nu skall vara realist. Dessa damer och herrar gör ingenting annat än tränar och då skall man prestera bättre. Zideks straffrunda sopade bort medaljen!

Nu blir det vanlig stafett där det som inte fick hända men som hänt. Maria Rydqvist blev akut sjuk på morgonen och nu skall Marit Pålsson kopian, Brita Johansson-Norgren ta hennes plats. Med andra ord så kan det gå käpprakt åt fel håll även här. Klarar den tungrumpade Sollefteåtjejen prestera över sin förväntan så jublar jag. Blir det en medalj och tjejerna har överträffat sig själva. Norge kommer att defilera över linjen och Finlands damer tar silvret. Sen är det ovisst vem som kan bärga bronset.
pappa B
Skicka en kommentar