tisdag 15 mars 2011

Kaos men hur var det förr?

Plötsligt slutade världen omkring mig att fungera. Igår kväll skulle jag plocka över lite CD-musik till min iPhone4 och kopplade in den i datorn. Skärmen började blinka på iTunes sidan och plötsligt kom det upp en massa oläsliga ord och så slocknade både skärmen och telefonen...plopp! När jag kopplade ur sladden mellan telefonen och skärmen så kom bilden tillbaka på skärmen men telefonen var svart.
Jag startade om den och då kom bilden upp med symbolen på iTunes och sladden, mer gick inte att få fram. Nu när jag skrivit klart här så sticker jag över skogen ner till Partille och lämnar in den hos PhoneHouse. Där fixar de säkert detta, jag har ju både garanti och försäkring.

Men hur hade vi det innan dessa bedrövliga apparater fanns? Ja skulle vi ringa så stannade vi vid en telefonkiosk där det på senare tid alltid hängde en avklippt sladd under telefonapparaten. Då var det bara att stanna vid någon bensinstation och snällt fråga om man fick låna telefonen, ringde, betalade och tackade så mycket. Jag tror inte att det blev mindre affärer gjorda med den tekniken, däremot blev stressen mindre för man fick vara ifred betydligt mer. Inga appar som plötsligt talar om för dig att du är 15 minuter för sen till bokat möte eller att nu har du 3 minuter kvar innan parkeringstiden går ut. Fan vet om jag inte skall investera i en bongotrumma, jag kan säkert göra mig förstådd i det område där jag bor i alla fall
Skicka en kommentar