torsdag 3 mars 2011

..och det svenska rättssystemet viker ut sig igen!

Terrordömda frias i hovrätten? Ja vi får inte göra oss ovänn med terroristerna som bor och lever i vårt lilla omhuldade land. Nej ge dem upprättelse nu när de kommer hem igen. Kanske en ny Volvo, eller en svart BMW sitter bättre, för platt-TV, pensionsförsäkring och bostadsbidrag de har de ju redan fått.

Vi är så snälla och goa här i landet lagomt. Växjö, Örebro,Södertälje och Rögle längtar alla efter att få komma och spela i ett fullsatt Scandinavium. En längtan som säkert kommer att besannas efter Frölundas match mot Färjestad i afton, Förvisso har man hemma is och man tvingas stoppa in en junior, Victor Backman då en av pensionärerna, Riku Haki fått magproblem (det har hela Frölunda ikväll) Junioren Backman kan vara lösningen, taggad och tänd till tusen kan han mycket väl skrälla till oc avgöra matchen. Det är ju på sådana här killar man borde ha satsat på redan från seriestarten, inte gamla överbetalda och avdankade proffs. Antagligfen så kör Färjestad över Frölunda så det stänker om det eller så mönstrar man sitt juniorlag och ger Frölunda bästa möjliga chans till poängplockning. Vi får välan se, som gubben sa när han klippte av ögonfransarna.
Skidskyttestafett mix kan bli en riktig karamell. Damernas 4 x 5 kilometer i Oslo likaså. Nu skriver tidningarna att det blir ett nytt guld. Önsketänkande med ett supertrimmat norskt lag med drottning Björgen i toppform och på startlinjen. Glöm det. Vad som räknas är nog att hålla Finland, Italien och Tyskland så långt bakom oss som möljligt eller i bästa fall, försöka hålla samma klass.
pappa B
Skicka en kommentar