söndag 31 juli 2011

Vilken fruktansvärd nitlott i fotbolls-VM!

Lars-Åke Lagrell, Knohultarn från småland pep till och sa; -Det är lång tid kvar tills det skall spelas men vi kommer att vara förberedda. Och vi kan absolut ta oss till VM. Att man är förberedda, det får man ju verkligen hoppas, skam vore det väl annars, så mycket pengar som öses in varje år i det svenska landslaget. Och visst kan man ta sig till VM, man skall ju spela om det. Men krasst, med facit i hand så blir det förbannat svårt, den saken är klar. Tryggare hade det varit om vi hade hamnat i Grupp H i stället för England.
Tyskland, Irland, Österrike, Kazakstan och Färöarna skall känna på det svenska stålet. Ett stål som tidvis ha mjuknat mer än väntat, inte minst mot enkla och på pappret lättslagna motståndare. Nåväl, jag skiter i vilket men visst vore det väl roligt med en VM-start nu när Sverige äntligen fått en rejäl kapten i och med Erik Hamréns inhopp i det blå/gula lägret.

Idag är det galopp igen ute på Hisingen. På den vackra galoppbanan, en av Sveriges bästa gräsbanor skall det idas nio lopp i eftermiddag. Givetvis är gubben på plats. Att gubbkalsongen GP, inte ens tar med galoppen under rubriken "Sport idag" är skamligt och jag fattar inte varför de som skriver trav inte får röven ur vagn och tar en titt på galoppen? Sporterna bedrivs ju under samma tak, ATG! Att den allmänna sportredaktionen inte masar sig ut det förstår jag, de tittar ju hellre på fotboll. Vår egen Riksgalopphäst Mossgorda startar i första loppet och har goda segerchanser med P-A Gråberg på ryggen. Vi får nu vänta ända tills den 20 augusti innan nästa tävlingshelg här på hemmaplan, tråkigt men så är det när man slåss mot Stockholm och Malmö. Minst två tävlingsdagar till under 2012 vill vi ha i Göteborg.
pappa B
Skicka en kommentar