onsdag 12 oktober 2011

Arma värld, hur skall detta sluta?


Politikerna ljuger, stjäl och far fram som minidiktatorer i ett på pappret socialistiskt land. Två svenska medborgare sitter fängslade i Etiopien och kanske aldrig kommer därifrån med livet i behåll. Under tiden sveper Sveriges långa tunga fram över Afrika och plockar hit båtlass efter båtlass med människor som varken får jobb eller utbildninga, bara bidrag. Dessutom kommer stora delar av dessa människor från just det, Etiopien!
Dags att göra en rokard, byt ut våra Etiopier mot de två svenskarna. Klart!

Den vithövdade enbeningen vid namn Calle Bilt bör återinföras i sin bur på Sveavägen i huvudstaden och inte tillåtas flyga fritt med sina blågula vingar flaxande hit och dit i världen. Dessutom försedd med Sveriges goda rykte som bränsle. Låt sprätten landa på hemmaplan och håll honom kvar där. Snöröjningen behöver arbetskraft i vinter, Ge honom en skyffel och en vanlig lön! Saken är biff!

Detta kunde mycket väl ha varit Juholts hjärna, men nu tillhörde den en gång en Nektarin. Juholt bör omgående efter sin av gång, vilken jag hoppas sker inom de närmaste veckorna, kontakta cirkusbröderna Brunett och söka anställning där som en gråtande clown. Han kan säkert pusta fram några sorgliga läten ur en saxofon eller trumpet. Låt gärna barnen som sitter på första parkett kasta ägg på honom också så blir det ännu lite roligare. Dock ej sura, som skulle orsaka olägenheter för övrig publik på cirkusen.

Lars Ohly visade än en gång upp sin okunnighet men kom alla fall till debatten med Åkesson. Sverigedemokraternas partiledare sopade än en gång mattan med stuten från vänster. Jag hoppas att de kommunister som hörde debatten insåg vilken nolla man fortfarande har i partitoppen. Herre min skapare om en sådan figur hade haft makt högt upp i regeringen. Då hade hälften av den svenska befolkningen svultit ihjäl.

Idag vilar pappa B. Skall pyssla med lite bilder och bara slappa. Sätter mig i massagefåtöljen och slötittar på Top Model och Runaway, vackra fjantiga flickor och duktiga designers. Det kanske är något för den avdankade modefotografen från norr...Längre fram under dagen blir det en promenix, kanske upp till Mölnesjön och Rannebergen runt. Skall fotografera en makeup artist i kväll.
Syns säkert i afton eller tidigare.
pappa B

"De gamla skall man ära, de unga skall man lära"
Skicka en kommentar