tisdag 11 oktober 2011

Grattis Sverige!

Nu är det klart, sveriges landslag i fotboll skall spela viktiga matcher utan Slatan! HAn kan sitta hemma i Italien och spela nätpoker och satsa på betting.
Svenska landslaget spelar mycket bättre, vågar ta för sig på ett helt annat sätt och samtliga vågar på något sätt spela ut och ta tag i saker och ting. Kvällens match var dessutom både rolig och spännande med 5 mål!

Snart kan alla gubbar och gummor sitta i sina stugor och spela på det mesta som skall avgöras någonstans i världen Oavsett om det är sport eller andra varianter av vadhållning.
Något som bara ökar i popularitet nuförtiden är betting, det kan vara betting på sport, evenemang, nöje, väder, politik, ja allt möjligt faktiskt. Det som gjort att betting verkligen fått ett uppsving de senaste tio-femton åren är Internet. Möjligheten att spela online har gjort att det blivit mer tillgängligt och fått en bredare målgrupp. Dessutom är detta både spännande och väldigt roligt, jag försöker ibland jag med både med och utan vinster. Bomben och Lången är det jag brukat testa på och sedan är spänningen total tills resultatet kommer. Betting har absolut kommit för att stanna och växa i framtiden.

Hade dålig kolla på dagens matchodds men jag han se att spelade man på Holland som vinnare så var oddset upp på 7.50 gånger insatsen ett tag. Det kan nog vara en god idé att spendera några tior och försöka klippa in en Bomb eller en Lången i morgon.
Skicka en kommentar