lördag 26 november 2011

Fantastisk kvinna, vacker konst

Ariana Ramhage, är arkitekten som lade ritstift och vinkelhakar åt sidan och satsade på konsten i stället. En vacker och spännande kvinna som bor med sin man, arkitekt Christer Ramhage i deras vackra villa utanför Gråbo. Jag åkte upp och hälsade på och fick en mycket trevlig pratstund, glada skratt och fick samtidigt beskåda otroligt många spännande tavlor och stilig kristall i deras känslofyllda hem.
Ariana som kommer från Polen valde att satsa fullt ut på konsten då hon kände att hon, som arkitekt alltid var tvungen att rätta sig efter andra människors idéer och önskemål. -Jag fastnade och när konsten tog över allt mer så lade jag arkitektyrket åt sidan. -Det räcker att Christer också är arkitekt, säger hon och skrattar.
Två av flera vackra kristallföremål som kommer från Arians händer. Snart är det dags för ett "öppet Hus" hos paret i Gråbo och detta har man varje år plus att Ariana även har en sommarutställning. De flesta av hennes motiv kommer från platser nära havet och man kan inte undgå att se att hennes älsklingsfärg är blått. Jag hoppas få återkomma till Ariana och Christer en annan gång.
pappa B
Skicka en kommentar