söndag 22 januari 2012

Skrota Migrationsverket och alla idioter som arbetar där!

Sverige det förlovade landet för de flesta invandrare?
Hon kom hit från Iran 2008, flydde från sin pappa som skulle gifta bort henne med en äldre gubbe (en stut i min ålder) Att det blev Sverige var att hon hade sin mamma och hennes nya man här. Idag arbetar Seiran Shatery på en Folkhögskola här i Angered. Ett jobb som hon trivs utmärkt med. Hennes arbetsgivare och arbetskamrater trivs med henne likaså. Med andra ord en ung invandrarkvinna med fast arbete, en tjej som vill vidareutbilda sig, lär sig svenska och är en tillgång på den svenska arbetsmarknaden.
Nu skall hon utvisas - hon tjänar för dåligt!

Vad är detta för djävla ordning. -Vi har inte kommit fram till summan 13.000 kronor av en slump. Det är noggrant uträknat vad som anses rimligt för en person att leva på, fortsätter Alejandro Firpo, jurist och enhetschef på Migrationsverkets enhet för arbetskraftsinvandring. Han tillägger att Migrationsverket också har som mål att se till att asylsökande inte utnyttjas på den svenska arbetsmarknaden.

Här finns alltså en 26-årig tjej med jobb. En tjej som tjänar 11.640 kronor i månaden. Hon trivs med sitt arbete och har siktet inställt på att vidareutbilda sig, eventuellt på Chalmers. Hon klarar sig väl på sin lön genom att dela lägenhet med en god vän. Men nu skall hon enligt Alejandro Firpo (borde ha varit clown på cirkus Scott) utvisas!
Under tiden drar det runt en herrans massa invandrare som inte tjänar ett öre utan endast går på bidrag. De har ingen större motivation att få ett arbete heller det kan man nästa räkna ut med den del man sitter på då de gått samma runda runt torget i Angered de senaste tio åren. Skicka hem dem med omedelbar verkan och låt de som har skaffat sig ett arbete, en fast punkt och har viljan att anpassa sig till våra regler och förordningar stanna kvar. Det är ju dem vi skall hjälpa och ta hand om. Inte drägget som rycker väskor av gamla tanter, mördar och våldtar unga svenska flickor, bränner bilar eller stjäl och skapar otrivsel runt våra hem.

Sedan alla mina vänner, vi som inte tjänar 13 000 kronor i månaden, vad skall de göra med oss? Jag har hämtat hem en tjock bunt med broschyrer från resebyråerna i stan i veckan. Håller på att jämföra en del patser där det verkar vara ganska lugnt och skönt. För enligt Migrationverkets clown Alejandro Firpo så är gränsen för att få vara kvar i Sverige 13.000 kronor i månaden. Jag har bara 6.200 kronor så jag bereder mig på att bli utvisad, liksom många fler av mina pensionärskamrater. Till er som sitter och styr i kommunen och migrationsverket - Skit ner er!
Skicka en kommentar