lördag 25 februari 2012

Men herre Gud...

....nu låter plötsligt Ranelids låt riktigt bra, jämfört med det som presenterades i Melodifestivalen från Malmö.Här kommer däcksponsrade Pirelli med nedspunna tuttar med en usel melodi utan fart och fläkt och sammetstrumpeten Sjögren och Bingo-Lotta framför något av det mesigaste jag hört på länge. En hårdrocksgrupp med fladdrande maner som mest skramlade och inte hade varken blod svett eller tårar att bjuda på. Klipp håret och gräv ner er.
En gult fladdrande dansare som torrjuckade och slängde med sin gula huva visade upp mer dans än sång och platsade överhuvudtaget inte i tävlingen...
Så blev det då äntligen lite ordning och reda. Från Tranås kom Åsa-Nisse a la 2012 med sotarmössan på svaj och sjöng och sprattlade i för korta byxor. Riktigt bra och en låt med både ös och klös. Lisa Miskowski, stjärnan på den svenska  schlagerhimlen just nu hade med sig två lakansfladdrande damer som skötte sig bra och blondinen sjöng skapligt även om hennes bakgrundskör hördes mest. sist men klart bäst men fantastiskt bra dansare och helfräcka dräkter kom så småflickornas stora idol Danny. Bästa bidraget den här lördagskvällen.

Kvällens tips!
Miskowski och Danny självklara vinnare.
 Tranås Axel med sotarmössan klar till andra chansen tillsammans med vaktmästaren till höger om scenen som dansade med rätt bra.
Resten av den här truppen kan dra något gammalt över sig. I samma taxi kan man klämma in en tantig och otroligt dålig programledare vid namn Helena Bergström som inte på något vis kan agera som en vanlig person utan hela tiden måste spela en roll. Som programledare skötte hon den sysslan för djävla dåligt. Stanna du hemma i fortsättningen och mata Colin med fish and chips.
pappa B

Skicka en kommentar