söndag 19 februari 2012

Nu jäklar skall det bli andra bullar...

Slut på sötebrödsdagarna, inte mer känna efter om det svider lite under fotsulorna. Nu skall det bli friska tag. ÄNTLIGEN en riktig idrottsledare till det svenska skidlandslaget. Det här borde man satt in för länge sedan, stöten som kanske kan rädda några framtida förmågor inom sporten och få lite fart på de skidor som redan glider rätt skapligt i landslaget.

Ulf Karlsson, värmlänningen som så framgångsrikt sysslat med laddning av höjd- längd- och trestegshoppare av rang. Hinderlöpande och explosiva kortdistansare som tagti flera fina medaljer till Sverige. Nu är det klart han blir den nye landslagledaren för vårat svenska längdlandslag. Tack för det Niklas!
-Ulf Karlsson är en av idrotts-Sveriges mest erfarna och respekterade ledare. Jag är övertygad om att han har mycket att ge längdlandslaget med sitt resultatinriktade och passionerade ledarskap, säger Niklas Carlsson om nyförvärvet.
Ulf är världsberömd för sin förmåga att utveckla friidrottare och han var förbundskapten för friidrottslandslaget de framgångsrika åren mellan 2001 och 2004, då Sverige bland annat tog tre OS-guld i Aten 2004
pappa B

Skicka en kommentar