torsdag 15 mars 2012

Är det här sant då tar det hus i helvetet..

Fick mig till livs idag att i den nya simhallen skall det byggas en speciell plaskdam för muslimerna. Med andra ord kan inte "påskkäringarna" bada tillsammans med oss svenskar. Då tycker jag att de skall ge fan i att bada eller så kan de resa hem. Jag som är norrlänning, jag vill också ha en egen liten bassäng, den behöver inte vara så djup för jag kan inte simma, en och en halv meter högst, då kan jag stå upprätt (mäter 1.82 ). Jag kan även försöka göra ett sådant där grodtag innan jag sjunker så bassängen bör inte vara längre än 2,5 meter och cirka en meter bred. Det fixar väl stadsdelsnämnden och Anneli Hultén lätt som en plätt. Säkert har ni någon badrumsspecialist på mutslistan så att jag kan få bada i fred i min egen lilla kommunala pool.

I morgon visar jag ett reportage med badkläder för muslimska kvinnor från ett företag här i Göteborg. Plagg där bara nästippen syns så inte vi svenska karlar skall gå i spinn av upphetsning. Kära ni det räcker så bra med våra svenska och europeiska vackra flickor.


2 kommentarer:

. sa...

Ärligt blev du förvånad över plaskdammen? Varför inte, ger dem sin djädra plaskdam för de får alltid som de önskar. Varför bada med en hoper kläder på kroppen, då går det väl lika bra hemma i badkaret, släng i en gul anka också.

Om vi begärt det ena efter det andra i deras hemland vet vi nog alla vad det hade blivit av det. Hade vi öppnat munnen två millimeter så hade vi inte kunnat prata mer.

Jag har slutat att bli sne, för vi sitter ändå och bara oja oss över dem och deras framfart i landet, den dagen vi reser oss alla och sätter hårt mot hårt då kan vi skrika högt av missnöje. Tar man inte seden dit man kommer, eller har jag missat något igen?

pappa B sa...

..så skall det låta! Ord och inga visor..