tisdag 20 mars 2012

Kärnkraften är sexig?

Ja det påstår i alla fall Jan Blomgren, föreståndare för svenskt kärntekniskt centrum.
-Kärnkraft är inne, det är sexigt bland ungdomar sa han i ett uttalande i tidningen Op Communication.
Drömmen som försvann!
Detta uttalande bevisar att gubben själv varit på tok för länge i närheten av reaktorerna och förmodligen blir han snart självlysande så vi, som inte gillar kärnkraft kan kasta tomater på honom...

Jag har alltid drömt om en Lotus men med försvagad pension och krona + högre och högre bensinpriser så har jag skrinlagt denna dröm för tid och evighet.
Dessutom har jag väl inget körkort kvar om det skulle gå att samla ihop tomburkar i kombination med pensionen när tillräckligt med dollar finns på kontot. Fast de lärde säger ju att det är bra att drömma. Skall byta till ett mer realistiskt mål bara.
Joakim är dagens namn och hans sällskap heter Kim (grattis lille Kim i Rotterdam, jag kommer snart och hälsar på dig). Gud skall upprätta, det är vad Joakim betyder och det är drygt 48.100 personer som har det i sina kyrkoböcker och 30.100 har det som tilltalsnamn.
Runt 10.200 män heter Kim och 3.600 kvinnor har samma namn. Av männen är det 7.800 som har det som tilltalsnamn och bland kvinnorna är det 2.200 stycken. Så nu behöver ni inte längre gå och fundera på detta.

Igår kom det statliga understödet och i morgon är det slut. Sånt är livet som Anita Lindblom sjöng om innan hon träffade Bosse Högberg. Är du ägare till en CAdillac som inte går som den ska så kan du kontakta Sjölands Bilservice på Hisingen. Antingen reparerar de den eller tar den till skroten. Mest omsatta aktierna just nu är H&M B så håll lite extra i dem ett par dagar till innan ni säljer.
Jag skall hämta två par skidor hos XXL på andra sidan bron. Svens lilla tös, en liten vassing uppe i Ålloluokta är det som bett om hjälp.
HAvregrynsgröten har passerat centrala magen och fortsätter neråt. JAg fortsätter med att få den lilla loppan till skolan. Ha en bra dag hela gänget.
pappa B

"En örn fångar inga flugor"


Skicka en kommentar